snälllllaa jag :)

hej alla, nu är det Fanny som skriver och det är jag som har skrivit typ alla kapitel sen typ kap 10 elr ngt, och jag brukar skriva två om dagen, men nu har josse ett kap så jag kan inte fortsätta förens hon skriver in det, och hon segar GANSKA mkt:) såå så fort hon skriver in det så får ni massor, men BARA om vi får endast 3 kommentarer nu, hihi pusspuss!
/ fanny

Hur går det...

Ni är minst 6 läsare om dan och om ni tycker den är bra så skulle det varit jättegulligt om ni kommenterade lite mer. Då kommer ni upp i 8 kommentarer och då får ni ett nytt kapitel och det blir mycket roligare då ju ! :) Puss!

do you rememer me? Kapitel 38

Hon log och kysste mig igen, sedan gick vi in igen..
Vi gick fram till baren och tog varsin shot och sedan varsin cider.
Sedan...


Zoés perspektiv:
Justin hade kysst mig, och konstig nog hade det känts rätt, jag kände att jag inte alls hade tappat känslor utan tvärtom hade dom blivit starkare... Vi kysstes och snackade lite, sedan gick vi in igen. Vi tog varsin shot sedan varsin cider. Jag hade inte förlåtit Justin, verkligen inte. Han ska få kämpa för mig!
Festen var riktigt rolig och jag dansade som fan. Nu var klockan ca halv 3 så jag och Justin började röra oss hem eftersom vi skulle åka och shoppa imorgon. När vi hade hoppat in i bilen kysste Justin mig, jag avbröt och sa:
Justin vänta tills vi kommer hem..
Jag log lite sexig och Justin bet sig i läppen för att kunna motstå mig. Han startade bilen och började köra.
Vi körde hela vägen hem under tystnad, inte pinsam utan en behaglig tystnad.
När vi äntligen framme så öppnade vi dörren och smög in på mitt rum, precis när jag hann stänga dörren så stod Justin framför mig och lutade sig över mig. Vi började kyssas passionerat och snart kände jag hans tunga massera min, han bar upp mig och bar mig bort mot sängen, han la mig försiktigt ned och sedan la hans sig över mig och kysste mig, jag kan erkänna att jag var sugen på att ha sex med honom! som fan! Men jag ville inte förlora min oskuld nu, inte när det var så oroligt mellan mig och Justin. Vi kysstes ett tag sedan bestämde vi oss för att sova eftersom mamma och Pattie var hemma. Jag tog av mina kläder och tog bort mitt smink sedan hoppade jag ned i sängen där Justin redan låg, jag la mitt huvud mot Justins bröstkorg och han kliade mig i håret.
Jag somnade inte länge efter det, jag sov en lång och underbar sömn.


Justins perspektiv:

Jag vaknade av att jag hörde skrammel nere från köket. Jag kollade bredvid mig men Zoé var inte där, sedan hörde jag hur vattnet från duschen stängdes av och strax där efter kom Zoé ut i bara en handduk.
- hej sömntuta, sa hon och log samtidigt som hon började gå mot mig. Hon böjde sig ner över mig precis som att hon skulle kyssa mig men precis innan våra läppar möttes och log flirtigt.
- Ses där nere, sa hon och gick ner i köket.
- Det därva ju bara taskigt!, skrek jag efter henne samtidigt som jag log för mig själv. Jag antar att jag förtjänade det där. Jag gick ner i köket och möttes av en otroligt god doft. Mamma och Dina ( Zoés mamma) hade lagat frukost, scones och en massa tropiska frukter. MUMS!
Jag gick fram till bordet och pussade mamma godmorgon samma med Dina, eftersom att hon var som en extra-mamma till mig. Jag kysste Zoé på munnen och mamma och Dina log stort. Jag satte mig ner brevid Zoé och vi började äta. Frukosten var ljuvlig och vi lät maten tysta mun. När alla hade ätit upp så gick jag och Zoé upp på rummet. Vi fixade oss för en shoppingtur inne i Zadar.
Zoé tog på sig:

Och jag:

Shit vad Zoé är vacker, jag trodde inte att hon kunde bli vackrare men det kunde hon tydligen. Jag log lite mot henne och skulle precis kyssa henne då hon vände sig och sa:
- Justin, vi måste åka nu.
Hon bet sig lite sexigt i läppen BARA för att retas.
- Hur mycket ska jag behöva lida Zoé?
Jag gjorde en ledsen min men hon besvarade den med ett leende:
- MYCKET!, sa hon och skrattade samtidigt som hon gill min Range Rover. Jag gick efter henne och hoppade in, sedan började jag köra.

kommentarer

hej våra kära läsare!:)
eftersom vi är jättesnälla så begär vi endast 5 kommentarer och efter det kommer det komma upp många kapitel.
pussar!

kommentarer :)

tack för era fina kommentarer haha, men bara för det ska ni inte sluta kommentera.
så komigen nu, 8 kommentarer innan nästa kapitel kommer upp :)
pusspuss!

Do you remember me? Kapitel 37

Jag visste inte om jag blev glad eller arg av att se dom, det kändes så konstig i kroppen. Jag studerade dom ett tag sedan kom jag på vems dom var? Dom gick inte att glömma bara, så otroligt vackra. Det var ...


Zoés perspektiv:
När jag kom till festen hälsade jag på alla mina kompisar, shit vad jag hade saknat dom. Vi snackade lite gamla minnen och hur det var med dom och med mig och familjen och allt. Efter ett tag snackade hörde jag hur en tjej skrek:
- OMG, GDJE JE JUSTIN BIEBER! (OMG DÄR ÄR JUSTIN BIEBER!)
Jag vände mig om och såg en stor mängd med tjejer stå runt honom och skrika och ha sig, asså så snygg är han inte ens, eller jo kanske.. Men dom känner ju inte honom?
Jag suckade tungt och kollade på mina vänner igen, men innan jag vände mig så kollade jag runt på alla tjejer för att se om det var någon som jag kände och min blick fastnade på en speciell tjej, vafan gjorde hon här?!

Justins perspektiv:
ALICE?
vafan gjorde hon här? Är hon sån stalker?
Hon såg att jag fick syn på henne, så hon gick fram till mig och kysste mig på munnen, vafan?!
Jag hann inte reagera så jag kysste tillbaka? Efter ett tag puttade jag bort henne när jag insåg vad jag höll på mig och kollade runt lite, min blick stannade på Zoé som kollade på mig med en blick som betyder "gör du vafan du vill, jag bryr mig inte" Jag kollade på Alice igen som stod och log mot mig med världens största leénde.

Jag gav ett osäkert leénde tillbaka sedan gick jag därifrån. Efter ett tag märkte jag att Alice gick efter mig, asså vafan? Jag kollade undrande på henne,

sedan sa jag:
- Asså Alice, vi är inte tillsammans eller något. Du är jättevacker och trevlig verkligen! Men jag har inte tid för en tjej just nu, förlåt.
Alice leénde svalnade och hon kollade ledset på mig sedan sa hon:
- Jag vet Justin, förlåt..
Jag tog tag i henne haka och sa:
- Du är en jättevacker tjej så ge inte upp för det finns tusen killar därute som skulle dö för dig!
När jag sa det fick hon ett leénde på läpparna och kramade mig.
Jag kollade upp och runt lite, min blick stannade på Zoé, som alltid!
Fan hon hade sätt detta och trodde säkert helt annat, asså det blir ju bara värre och värre för hela tiden!
Jag gick till baren och tog en cider


Sedan kollade jag runt lite, alla killar spanade in Zoé och vissa gick fram till henne för att flörta, och så höll det på nästan hela kvällen tills jag fick nog! Jag gick fram till Zoé och drog med henne ut på dansgolvet.
Konstigt nog började Zoé dansa med mig? Jaja, vi dansade länge sedan drog jag med henne ut för att ta lite luft.
Vi satt oss på en bänk och sedan sa jag:
- Zoé förlåt mig, snälla? Jag gör allt för dig!
Zoé bara kollade på mig och sa:
- Förlåta dig? Det finns inget som heter så i min värld, man gör saker för man vill inget annat.
Det gjorde mig osäker när hon sa så, ville jag kyssa Alice?
- Zoé snälla, vi kan lösa detta!
- Nej Justin det kan vi inte? Jag älskade verkligen dig, men känslorna har gått bort, tyvärr ...
Det gjorde riktigt ont att höra henne säga så och nu kände jag att allt var förlorat.

Utan att tänka lutade jag mig fram och tog tag i Zoés haka, kollade henne i ögonen ett tag sedan kysste jag henne mjukt. Hon gjorde inget motstånd?
Vi kysstes ett tag sedan avslutade hon den och viskade:

- Jag hade tydligen känslorna kvar...
Jag bet mig i läppen och hon kysste mig igen, nu var det fyrverkeri i min mage. YES!
Sedan sa Zoé:
- Men tro inte att jag har förlåtit dig än.. Du var en idiot och det ska du få stå för.
Jag visste att hon hade rätt. Jag hade varit en idiot.
Jag nickade till svar och kysste henne igen, shit vad jag har saknat dom läpparna!
Jag lutade mig fram över henne och viskade:
- Jag har saknat dina kyssar!
Hon log och kysste mig igen, sedan gick vi in igen..
Vi gick fram till baren och tog varsin shot och sedan varsin cider.
Sedan...

do you remember me? Kapitel 36

Vi satt oss och åt och hade det jättetrevligt. Sedan skulle Zoé på någon fest, hon frågade om jag skulle men och jag tackade såklart ja. Vi gick upp och Zoé satt på musik och tog ut outfiten sedan hoppade hon in i duschen, jag gick...


och valde ut min outfit, det fick bli:

Undra vem som skulle vara på festen och om dom skulle bara såna skrikande fans, då skulle bara allting bli värre med Zoé, och jag älskade ju verkligen henne.. Just i mitt tänkande kom Zoé ut, med en handduk runt håret och en runt kroppen. OUF, vad sexig hon är!
Hon suckade och gick bort till sin garderob och fram ett par leopard string och en konstig BH som bara täckte brösten där framme.
Hon klädde på sig och jag kunde inte få bort min blick ifrån hennes otroligt sexiga kropp, shit alltså.
Zoé kollade på mig med en blick som typ "vafan glor du på!?" Jag kom tillbaka till verkligheten och kollade bort, sedan gick hon och började sminka sig och fixa håret, hon blev bara snyggare och snyggare för varje dag i mina ögon...
Efter ett tags fixande blev hon äntligen klar, och vacker var hon, som alltid.


Hon matchade det med ett par bruna klackat och röda läppar, sexigt!
-
fast tänk er med kläningen och klackarna då..
Jag bet mig i läppen när jag såg henne, hon gick bara förbi mig och gick ut och satt sig i min bil, jag gick efter henne och hoppade in och startade bilen. Vi körde ett tag och det var pinsam tystnad ett tag, sedan sa jag:
- Zoé?
Hon kollade på mig precis som hon inte kände mig? sedan svarade hon:
- Vem är du?
Jag blev faktiskt lite rädd när hon sa så, hade hon glömt mig eller ville hon glömma mig?
Jag kollade på Zoé undrade sedan kollade jag ut genom fönstret.

Vi körde ett tag sedan var vi äntligen framme, Zoé hoppade ut ur bilen. Och jag kom strax efter henne, hennes röv såg ju inte precis ful ut i den klänningen. Man hörde musiken hela vägen ut för basen pumpade så nästan hela marken skakade. Vi gick in och Zoé gick iväg och hälsade på alla, asså känner hon alla i hela Petrcané. Tänk så känner hon Alice? Då ligger jag risigt till alltså.
Jag gick fram till baren men hann inte sålångt förän någon fick syn på mig och började hyperventilera.
- OMG, GDJE JE JUSTIN BIEBER! (OMG DÄR ÄR JUSTIN BIEBER!)
Skrek hon på kroatisk.
OH nej.
Viskade jag tyst, men jag kunde inte göra annat än att leé. Jag vinkade lite och nu stod där tusen tjejer som hoppade och skrek runt omkring
mig, jag kollade alla i ögonen och sen fick jag se ett par ögon jag kände igen, så vackra.


Jag visste inte om jag blev glad eller arg av att se dom, det kändes så konstig i kroppen. Jag studerade dom ett tag sedan kom jag på vems dom var? Dom gick inte att glömma bara, så otroligt vackra. Det var ...

Kommentarer

Vi vet att vi har lite dålig uppdatering men det hade varit mycket roligare att skriva när ni kommenterar och det är ni väldigt dåliga på så minst 5 kommentarer innan ett nytt kapitel kommer upp :)

Do you remember me? Kapitel 35

Han suckade tungt och gick ut, där nere hörde jag hur Pattie skrek på Justin. Mamma kom upp till mig och hjälpte mig fixa lite med min nya collection. Sedan hörde jag hur det tystnade där nere.
Jag kollade frågande på mamma och hon samma på mig. Vi smög ned från trappan och när vi kom ned såg vi...


Justins perspektiv:
Jag satt mig på Zoés rum när jag kom hem, jag loggade in på twitter med min iphone och såg bilderna, faaaaaaaaan också! Strax därefter hörde jag hur dörren öppnades och mamma och resten kom hem, jag hörde hur någon gick upp för trapporna och sedan kom Zoé in, det enda hon hade sagt var ut! eller sagt och sagt, skrikigt... Fan Justin din idiot. Gillade jag Zoé? Jag gick ned till mamma och hon började skrika på mig, jag förstod henne, jag är värdelös. Mamma skrek och skrek, jag bara satt och lyssnade. Sedan gick jag fram till henne och kramade om henne, och pussade henne.
- Jag älskar dig mest i världen mamma!
Viskade jag. Hon svarade bara:
- Och jag älskar dig Justin men så som du är nu är inte den Justin jag har fött och uppfostrat..
Hon kollade besviket på mig och gick sedan därifrån. Jag hatar när mamma är ledsen eller besviken...
Jag begravde mitt ansikte i mina händer och brast ut i gråt. Vafan skulle jag göra?

Jag hörde hur Zoé och hennes mamma smög ned för trappan men jag ignorerade dom.

Zoés perspektiv:
Justin sitta där med sitt ansikte begravt i sina händer... Jag kände faktiskt inget medlidande, konstigt?
Hade jag tappat så mycket känslor för honom, jag hade varit så arg och besviken att jag inte ens hade hunnit känna efter.... Mamma sprang efter Pattie och jag stod kvar i trappan, stackars Pattie.
- Zoé om du bara låter mig förklara...
Sa Justin och kollade mig i ögonen.
Jag gick fram till honom och satt mig i en stol framför honom, kollade han djupt in i ögonen och sa:
- Justin det finns inget att förklara, du är inte den gamla Justin, du ändras för dina fans. Men en sak du inte märker är att dina nära och kära sakta bryts ned av ditt nya beteénde.
- Men Zoé jag ville inte såra dig... aldrig någonsin.

Justins perspektiv:
Det var faktiskt sant, jag ville verkligen inte såra Zoé, men älskade jag henne?
Ja det gjorde jag verkligen, och jag hade inte ens några känslor för Alice, hon var inget jämnfört med Zoé.
- Men det var precis det du gjorde Justin..
Svarade Zoé med en kall blick, jag hatade den blicken verkligen!
- Men vi kan lösa detta tillsammans Zoé, vi måste bara prata ut om det.
Sedan sa Zoé det som jag fruktade mest.
- Det finns inget VI, det fanns inte och kommer aldrig att finnas.
Hon reste sig och gick upp på sitt rum, faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan också!
Nu var mitt liv över, varför var jag så otroligt misslyckad?
Jag hörde hur mamma grät där ute, jag hade bara sett henne gråta typ 5 gånger, det gjorde så otroligt ont att veta att det var mitt fel, strax därefter kom dom in i huset och började laga maten, jag gick fram till mamma och kramade om henne och pussade henne, hon började leé. Det vackraste leéndet i världen, förutom Zoés då...

Vi satt på lite MJ-musik för att liva upp stämningen sedan lagade vi den otroligt goda maten.
Vi satt oss och åt och hade det jättetrevligt. Sedan skulle Zoé på någon fest, hon frågade om jag skulle men och jag tackade såklart ja. Vi gick upp och Zoé satt på musik och tog ut outfiten sedan hoppade hon in i duschen, jag gick... 

Do you remember me? Kapitel 34

Vi skrattade ett tag sedan la vi oss och solade igen, det var riktigt mysig men undra om Justin skulle komma på varför jag var arg?
Han verkade inte förstå... Jag såg att han satt och smsade HELA tiden iallafall.
Undra med vem....?

Justins perspektiv:
Zoé hade inte kollat på mig på hela morgonen, alltså ärligtalat så vet jag inte vad jag har gjort för fel, okej jag flörtade med OLLG-tjejen och fick hennes nummer och smsade med henne hela tiden, jävla pucko Justin, du har ju själv svaret i dig.. Varför smsade jag med henne, var jag intresserad? Hon var ju helt klart het men inte lika het som Zoé, tror jag iallafall... Mitt i mitt tänkande plingade min mobil.
" Alice OLLG "
Stod det på min iphone skärm, jag tryckte på läs sms:
Hej Justin, jag undrade om du ville hitta på något, har hört att du är i Petrcané och jag ska dit idag för min mormor bor där. Saknar dig. puss Alice.
Inte förens nu märkte jag att jag satt och log för mig själv, jag kollade upp ifrån mobil och såg att Zoé satt i glassbaren. Jag kollade på henne men såklart kollade inte hon på mig, jag kollade ned på mobilen igen och skrev:
Hej Alice, ja det skulle vara trevligt. Haha saknar dig med, puss Justin.
Jag menar hon är ju ett fan... och jag älskar mina fans.
Jag la ifrån mig iphonen och gick bort till glassbaren.
- Är du klar med ditt smsande nu eller?
Sa mamma och bara skrattade, jag log till svars och satt mig brevid Zoé. Hon reste sig direkt upp och gick bort och la sig på stranden igen, Zoés mamma gick bort till henne.
- Justin, vad har hänt mellan er två?
Sa mamma oroligt och tog tag i min hand.
- Jag vet inte, på konserten flörtade jag väldigt mycket med OLLG-tjejen och fick hennes nummer och nu smsar vi och ska ses ikväll, det känns rätt men endå inte...
Svarade jag och kollade ned i bordet.
- Men Justin min älskling, du förstår väl att du inte kan göra så... Du har tillräckligt mycket moral att kunna uppföra dig bättre, tänk på Gud. Han förde ihop dig och Zoé och nu låter du henne rinna ut i sanden. Jag vet inte vem av dom du vill ha men du måste bestämma dig Justin, för det är inte okej att hålla på såhär.
Mamma hade rätt och det visste jag men jag visste verkligen inte vad jag skulle göra.
Var jag redo för ett förhållande eller var jag fortfarande på "flörtarunt" stadiet?


Zoés perspektiv:
Asså just nu skulle jag bara kunna gå fram och boxa Justin, sååå många gånger han har sårat mig. Nu är det slut på det. Jag och mamma satt och snackade och sa att Pattie hade snackat med Justin. Jag älskade verkligen mamma och Pattie. Dom var mitt allt. Vi var kvar på stranden ett tag sedan gick vi tillbaka till huset för vi skulle grilla och sedan skulle jag på fest till mina tjejkompisar, det var verkligen länge sedan jag hade träffat dom alltså.
När vi kom tillbaka till huset så bytte vi om, jag tog på mig:

Pattie och mamma(catlin):

Vi hoppade in i Justins bil sedan körde vi mot affären. Justin sa att han ville stanna hemma undra vad han skulle göra, aja skit i han nu. Vi körde till den bästa mataffären och tog en stor kundvagn, sedan plockade vi på oss massa godheter! Vi skulle äta pepparbiff men potatisgratäng och grekisk sallad. MUMS!

Vi köpte chips och dricka och godis och massa annat, sen började vi dra oss hemåt efter en timmes handling.
Vi satt oss i bilen och jag tog fram min iphone.

Jag gick in på twitter och såg det jag inte vill se, absolut inte!

Justins perspektiv:
Zoé hängde med mamma och Zoés mamma att handla, yes!
Då skulle jag hinna träffa Alice, När dom hade åkte ringde jag Alice.
- Hej det är Alice.
- Hej det är Justin, skulle vi ses eller?
- Omg hej Justin! Ja helt klart, vart är du?
- Jag är hemma nu men ska vi träffas vid glassbaren om 10 min?
- blir perfekt!, puss
- puss.
Jag tog på min nya kläder sedan gick jag dit, när jag kom fram stod hon där och väntade, när hon fick syn på mig kastade hon sig i min famn.
- HEJJJJJJJJJJJJJJJJ JUSTIN!
- haha hej Alice.
Svarade jag och log. Sedan började vi gå, vi gick ett tag tills vi kom fram till ett köpcenter, jag tvekade lite men gick endå in. Alice tog tag i min hand, jag blev lite varm i kroppen faktiskt. Vi hade det jättemysig och jag hade nästan kysste henne. Men vänta lite. Justin ditt sockerskålshuve! Zoé? Jag har inte ens tänkt på henne under hela denna tiden! Jag sa till Alice att jag var tvungen och dra, hon gav mig en snabb puss på munnen sedan sprang jag iväg. Fan Justin!

Zoés perspektiv:
Det var en bild på Justin och OLLG-tjejen, på köpcentert en bit utanför Petrcané, jag kollade datum, IDAG? klockan.. NU? asså shit vad det kokar inom mig nu!

Jag rullade ner lite och då kom det värsta.
En bild på dom när dom nästan kysser varandra. Nä nu jävlar...

Och han sa att han älskade mig, yeah right!..
Jag var inte den tjejen som grät över killar, men för honom gjorde jag för en tår kom ned rullade för min kind. Båda mamma och Pattie märkte det och körde in till kanten.
- Vad har hänt mitt hjärta?
Frågade mamma.
Jag gav dom mobilen och man såg hur det kokade i dom båda.
- Varför Justin? Vad har hänt med min lilla Justin..
Sa Pattie och satt händerna som man gör när man ber och kollade upp mot himlen. Sedan fortsatte vi köra och nu var vi äntligen hemma. Justin satt på mitt rum. Jag gick in dit och skrek till honom.
- UT!
Han kollade frågande på mig och försökte protestera.
Men det kokade i mig, jag kunde inte formolera meningar så arg jag var.
- Men Zoé jag kan förklara...
- UT! Sa jag!

Han suckade tungt och gick ut, där nere hörde jag hur Pattie skrek på Justin. Mamma kom upp till mig och hjälpte mig fixa lite med min nya collection. Sedan hörde jag hur det tystnade där nere.
Jag kollade frågande på mamma och hon samma på mig. Vi smög ned från trappan och när vi kom ned såg vi...

Do you remember me? Kapitel 33

Nu var vi framme i den vackra staden Zadar..


Zoés perspektiv:
Nu var vi äntligen framme i Zadar, jag har verkligen saknat Kroatien. Vi åkte till arenan där konserten skulle utföras, shit vad stort alltså! Willow och Jayden var där och Willow ville att jag skulle uppträda med henne igen, vilket jag inte tackade nej till, haha!
Vi blev sminkade, jag fick en skit cool sminkning:

sedan fick jag min outfit, cooooolt!:
http://www.youtube.com/watch?v=fi0Wnx2gDBw
Zoé är hon i den gula västen.
Justin spanade in mig under hela nummert, jag bara skrattade sen fick jag vara med under hela soundchecken eftersom jag kunde kroatiska, Justin fick svara massa frågor, vissa var om mig.
Men Justin svarade att vi bara var vänner? Jaja om han vill ha det så...
Sedan var det dags för Justins konsert, jag satt bakom och kollade hela, 
http://www.youtube.com/watch?v=FProHQ2jNhM 
Jag måste erkänna att han var duktigt sexig...
Sedan sjöng han alla sina låtar och under OLLG så flörtade Justin SÅKLART... Men jag försökte att inte bry mig..
http://www.youtube.com/watch?v=hFllI0rbLp4&feature=related
men han flörtade ju inte lite liksom... asså det är klart jag fattar att han vill få henne att känna sig som en OLLG men det finns en gräns tycker jag.. Men det tycker tydligen inte Justin. Aja iallafall Justin sjöng klart och när han kom backstage så gick jag på toa, orkade inte med honom just nu faktiskt...
Jag sa till Scooter att jag gick direkt till bilen så Justin skulle gå dit när han var klar, han nickade och gav mig en kram sedan gick jag. Jag sa hejdå till alla och så sedan hoppade jag in i Justins bil, jag satt där i typ 5 minuter innan han kom och han hade världens största leénde på läpparna, jag undvek det och kollade ut, han hade säkert fått OLLG- tjejens nummer eller något..
Justin hoppade in och kollade frågande på mig, men jag ignorerade det, han gav mig en puss på kinden sen började han köra, han kollade jätteoroligt på mig sedan sa han:
- Zoé vad är det?
Jag vaknade upp ur mitt tänkande och svarade kort:
- Nej det är inget, är bara trött..
Justin höjde ena ögonbrynnet och sa sedan:
- Och jag gillar att städa..
- Men det är inget sa jag!
sa jag med en arg ton.
Justin körde in mot vägkanten och stannade bilen.
- Vad gör du?
Frågade jag.
- Jag kör inte förens du säger vad som är fel?
- Jag tror faktiskt att du kan lista ut det själv...
- Nej det kan jag verkligen inte.
Jag hörde att Justin började bli lite irriterad han med.
- Om du inte kan komma på det själv så kan vi lika bra skita i det, ses hemma.
Sa jag och öppnade bildörren
- Zoé hoppa in igen! Du går inte helt ensam hem!
Jag låtsades inte höra och började gå, jag gick på en gång som inte var gjord för bilar så Justin inte kunde köra efter mig, alltså jag förstod att han flörtade med alla sina fans, men jag är svartsjuk av mig och det vet Justin, därför borde man väl inte gå över gränsen varje gång vi träffar tjejer eller?
Jag orkade inte tänka nu, det kanske var fel på mig?
Jag gick i ungefär 3 timmar, sedan tog jag av mina skor för jag fick skoskav, jag tog dom i handen och fortsatte gå, jag gick i ca en timme till sedan kom ja äntligen till Petrcané. Jag smög tyst in i huset och märkte att Justin var hemma, han låg i min säng. Vilken jävel!
Jag tog en filt och gick ned på soffan och la mig, shit vad kallt det var här nere,
Jag satt klockan på 09.00 eftersom jag skulle upp och spring imorgon, hela natten låg jag och huttrade av kylan, Jävla Justin han ska få!
Jag vaknade av att min mobil pep till, jag reste mig snabbt av reaktion och tog på mig springkläder sedan gick jag ut och började spring, solen sken på min bara rygg. Härligt!

Jag sprang i ca en timmes tid, sedan fixade jag frukost och väckte alla, förutom Justin.
Pattie gick upp och väckte Justin,och mamma tog tillfället i jakt och frågade mig vad som hade hänt.
Vi snackade på kroatiska fallifall dom skulle komma ned, jag förklarade allt på kroatiska och mamma förstod, nu kom Justin och Pattie ned men vi fortsatte snacka eftersom dom ändå inte fattade. Mamma gav mig några bra råd sedan gick vi alla fyra ned till stranden, Justin kollade på mig hela tiden som han sökte något svar, men jag ignorerade det totalt. Jag kom hit för att ha kul inte någon jävla drama.
Jag bytte om till min själv designade baddräkt och drog över ett par jeans shorts.

När Justin fick syn på mig gapade han bara, sedan bet han sig i läppen. Jag gick förbi honom som om jag inte kände honom, men just när jag hade gått förbi drog han mig i armen och jag flög mot honom. Jag kollade honom i ögonen sedan tog jag mig loss ur hans grepp och gick vidare. Jag kände hur hans blick brände på min rygg men det sket jag i. Jag gick ned och väntade på att alla skulle bli klara, först kom Pattie ned:

bilden till vänster är Patties klädsel, bilden till höger är Zoé(Gulbikini), Justin,Pattie&Zoés mamma(rosa tröja) med fans.
sedan kom mamma ned, hon hade på sig en enkel byxdress och till sist Justin:
 
Vi gick till stranden och vi hade det mysigt där, plötsligt så började mamma rota i vår strand väska och tog upp vår system kamera, sedan sa hon till mig att ligga still. Jag gjorde som hon sa och hon knäppte en foto på mig:

Sedan sa hon:
- Perfekt till din kollection Zoé!
- Shit vad du är smart mamma, haha volim te!
- volim te!
Vi skrattade ett tag sedan la vi oss och solade igen, det var riktigt mysig men undra om Justin skulle komma på varför jag var arg?
Han verkade inte förstå... Jag såg att han satt och smsade HELA tiden iallafall.
Undra med vem....?



Do you remember me? Kapitel 32

Zoé sjöng med och skrattade lite, hon sjöng faktiskt riktigt bra!
Jag blandade två drinkar till oss sedan gick vi in i duschen och duschade tillsammans, vi kysstes och hade det mysigt sedan...


Gick vi ut ur duschen för klockan tickade iväg, Zoé tog på sig underkläder med inte sin outfit?
Hon gick och sminkade sig istället, wtf... tjejer...
Tänkte jag för mig själv som redan hade klätt på dig.
Jag hade:

Jag satt mig i sängen och kollade på när Zoé fixade sig, först sminkade hos sig sedan fixade hon sitt hår, asså det är otroligt hur vacker en människa kan vara, och hur mycket man kan älska en person.
Hon märkte att jag satt och log mot henne så jag gick fram till henne och kramade henne bakifrån, vi stod ett tag och bara tittade in i speglen, jag kunde verkligen se oss med en liten bebis och gifta och allting. Zoé var den jag ville dela min framtid med...
Nu var Zoé äntligen klar så hon klädde på sig, hon hade:

lika vacker som alltid var hon ju förstås..
Vi gick ned och tog varsin drink till sedan var det dag att åka, mamma och Zoés mamma var också klara nu.
Mamma hade:

ignorera våra söta Justin! haha.
och Zoés mamma hade:


antagligen ifrån Zoés kollection.
Vi hoppade in i min Range Rover och körde sedan iväg mot Zoés morföräldrars hus, jag hade bara träffat dom några gången när jag var liten så jag var ganska nervös..

När vi äntligen kom fram så stannade Zoé som körde utanför deras hus och sprang sedan in och hoppade upp i sin morfars famn, sedan i sin mormors, sååå sött!
Hela hennes släkt verkade vara där, och det var ju inte den lilla iheller...
Jag gick sakta efter henne och hon drog med mig och presenterade mig för sina morföräldrar:
- Ovo je Justin, moj dečko(detta är Justin, min pojkvän)
- halo moje srce, ti ćeš me se sjetiti.
Baš kao slatka kao što su bili kada ste bili mali( hej mitt hjärta, dig kommer jag ihåg.
Lika söt som du var när du var liten)
Sa henne mormor och pussade mig, hennes morfar skakade hand med mig och sa hej, jag sa hej tillbaka eftersom jag kunde lite kroatiska.
Sedan presenterade Zoé mig för hela sin släkt, alla pussade mig och jag kände mig verkligen som en i familjen, vilken härlig släkt alltså! Zoé var så söt när hon sprang runt där och snackade kroatiska.

Zoés morföräldrar.
Nu var det mat dags och som kroater är så äter man jättegod mat och mycket serveras, jag hade lite beslutsångest men Zoé rekomenderade det godaste som jag sedan tog, maten var verkligen hur god som helst!
Vi dansade och snackade en massa och hade det jättetrevligt, klockan började nu närma sig 19.30 och konserten började 20.30 så vi började dra oss mot Zadar där jag skulle uppträda, mamma och Zoés mamma stannade kvar på festen så nu var det bara jag och Zoé, jag kysste henne innan jag startade bilen och sedan åkte vi, jag hade nästan högsta volymen på och värsta basen, vi lyssnade på dr.bieber. Zoé älskade den låten haha, hon kunde hela utantill. Sååååååå gulligt!
http://www.youtube.com/watch?v=GVqlYKjjiMU


Nu var vi framme i den vackra staden Zadar..

Do you remember me ? Kapitel 31

- Jag älskar dig Justin!
Jag tog ett djupt andetag sen sa jag:
- ....

Justins perspektiv:
Jag visste inte vad jag skulle svara, jag menar jag gillar henne jättemycket, men älskade jag henne redan?
Ja Justin det gör du skojar du? Hon är ditt allt fan, även fast det inte har gått så lång tid.
Jag tog ett djupt andetag sen sa jag:
- Och jag älskar dig mer.
Svarade jag. Zoé log mot mig och jag kysste henne mjukt, sedan somnade vi, Zoé med sin rygg mot min mage och mina armar runt sig.

Jag drömde om Zoé den natten, Imorgon skulle vi först på fest hos Zoés morföräldrar sedan skulle jag ha konsert inne i Zadar, det skulle bli awesome! Jag vaknade av att jag svettades som en gris, det är ju svin varmt, jag kollade på Zoé , så vacker hon är! Jag pussade henne nätt på pannan, sedan låg jag bara och kollade på henne innan hon vaknade.
- Godmorgon älskling!
Utbras jag med världens största leénde.
- Godmorgon draga!(sötis)
Jag kysste henne och sedan tog vipå oss mysiskläder eftersom vi hade sovit nakna.

Zoé hade verkligen en sexig kropp, jag spanade in henne lite sedan gick vi ned och åt frukost.
jordgubbar med grädde, MUMS! 

När vi hade ätit upp gick vi ned till stranden ett tag, eftersom vi inte skulle iväg förens klockan 17.00 och klockan var bara 11.00 nu.
Stranden här är otroligt vacker.

Vi träffade på ganska många fans, men Zoé verkade inte bry sig, skönt!

fast tänk med badkläder.
Vi hade det jättemysigt på stranden, Zoé hade en riktigt snygg bikini.

jag hade på mig:

Vi köpte världens godaste glass och hade allmänt kul!

Klockan tickade iväg och nu var den redan 15.30.
Vi började dra oss hemåt. När vi kom innanför dörren satt Zoé på hög musik, det blev: 
http://www.youtube.com/watch?v=wV1FrqwZyKw
spola till 03.00
Zoé sjöng med och skrattade lite, hon sjöng faktiskt riktigt bra!
Jag blandade två drinkar till oss sedan gick vi in i duschen och duschade tillsammans, vi kysstes och hade det mysigt sedan...


Do you remember me ? Kapitel 30

Jag slängde mig på sängen och Justin kom direkt efter mig, vi kröp ned under täcket och jag la mig mot Justins bröst och började klia honom på bröstet som jag visste att han älskade. Sedan sa jag:
- Imorgon ska vi träffa baka och deda, ska det bli kul ?(mormor&morfar)
- Jadå det ska bli jättetrevligt. Har du saknat dom?
- Ja jättemycket, dom är mina Anđeli! (änglar)
- Aw, jag älskar när du snackar kroatiska, du är så sexig då.
Vi ste također prilično seksi,( du är också ganska sexig)
Han bet sig i läppen och sedan kysste han mig.
Sedan .....


Zoés perspektiv:
Sedan kände jag hans mjuka tunga mot min , jag rullade över honom så jag satt på honom med varsit ben på sidan, han höll sina mjuka händer på min midja och smekte mig nedåt, hans händer var nu på min rumpa och han smekte den mjukt. jag började kyssa honom på halsen, han stönade lågt. jag visste att han älskade det. han reste sig och drog av min tröja och kysstet mig på min hals, han la sig ned igen och jag drog av hans tjocktröja och började kyssa honom på hans mage, jag gick längre och längre ned och han stönade högre och högre, jag blev upphetsad av det och fortsatte ned.

Justins perspektiv:
Zoé kysste mig på magen och gick länge ned, jag stönade högt och det va verkligen en jätte härlig känslahon drog ner mina mjukisbyxor och sedan mina kalsonger , hon började runka av min och jag stönade högt, gud va sönt. !
- snabbare ... !
stönade jag fram och hon gjorde som jag bad henne, alla muskler i kroppen spändes och sedan kom orgasmen, jag andades tungt och kysste henne hårt.
-WoW !
utbrast jag .
hon log lite sexigt och sedan började jag kyssa henne på halsen och hon stönade och det gjorde mig upphetsad. jag knäppte upp hennes BH och började smeka hennes otroligt sexiga bröst och hon stönade och jag började slicka hennes bröstvårtor och hon tryckte in sina naglar i min rygg, jag log lite för mig själv och började dra av hennes hotpants, jag kysste henne lite på munnen sedan drog jag av hennes string och började pulla henne mjukt. Hon stönade högre denna gången och sedan nästa skrek hon:
- HÅRDARE! 
Jag gjorde som hon bad mig samtidigt som jag smekte hennes ena bröst, sedan kom hon.
Hon andades tungt, sedan sa hon:
- Jag älskar dig Justin!
Jag tog ett djupt andetag sen sa jag:
- ....

Do you remember me ? Kapitel 29


Shit vad snygg han är, vi gick och hälsade alla, och sa:
hello, ja sam ti propustila!( hej jag har saknat er!)
Dom svarade och pussade oss som man gör i Kroatien, så klart hade Justin fans där också men jag kände alla där för Petrcané är sådan liten by. Klockan var ganska mycket så vi gick och satt oss på baren precis brevid vårt hus, " vagabundo"

Justins perspektiv:
Shit vad Zoé är vacker! och väääääääääääldigt sexig när hon snackar kroatiska.
Alla kände henne och pussade henne, vissa pussade även mig. Jag kommer ihåg Petrcané sedan jag var liten, så otroligt vackert! Vi satt på "Vagabundo" länge och klockan tickade iväg, många killar flörtade med Zoé. Jag blev faktiskt riktigt avensjuk, så jag kysste Zoé rätt ofta, men hon verkade inte ha något imot det. När vi hade druckit och dansat för kung och fosterland började vi dra oss hemåt. När vi äntligen var framme öppnade vi dörren sakta men sedan märkte vi att igen var hemma. Jag vände mig mot Zoé och bet mig i läppen, shit vad hon är sexig!

Zoés perspektiv:
Jag kunde inte motstå Justin, han är så sjuuuukt sexig! Jag lutade mig mot honom och kysste honom, vi kysstes ett tag sedan började hans tunga möta min, underbar känsla verkligen! Efter ett tag hörde vi ett ljud ifrån trappen, vi avslutade kyssen och började skratta när vi insåg att det bara var min katt. Vi gick upp till mitt rum och bytte till chillkläder. Jag tog på mig:

och Justin:

Jag slängde mig på sängen och Justin kom direkt efter mig, vi kröp ned under täcket och jag la mig mot Justins bröst och började klia honom på bröstet som jag visste att han älskade. Sedan sa jag:
- Imorgon ska vi träffa baka och deda, ska det bli kul ?(mormor&morfar)
- Jadå det ska bli jättetrevligt. Har du saknat dom?
- Ja jättemycket, dom är mina Anđeli! (änglar)
- Aw, jag älskar när du snackar kroatiska, du är så sexig då.
Vi ste također prilično seksi,( du är också ganska sexig)
Han bet sig i läppen och sedan kysste han mig.
Sedan .....

Do you remember me? Kapitel 28

Några sekunder efter jag hade skrivit det så fick jag tusen komentarer att han var söt och sånt.

Jag skrattade för mig själv lite sedan vaknade Justin
- Godmorgon superkändisen.
Sa jag, han kollade konstigt på mig sedan sa han:
- Godmorgon snygging!
Jag skrattade och kysste honom, Nu var det ungefär bara 4 timmar tills vi var framme och det var även Justins tur att köra, han körde jättesnabbt med världens högsta musik på!
Det var såå kul, haha. Jag kollade på honom ett tag sedan somnade jag.
Jag vaknade av att Justin bar upp mig, jag spärrade upp ögonen och Justin blev jätterädd, jag skrattade åt hans ansikts uttryck.

Jag kysste honom sedan släppte han ned mig, jag sprang in till vårt hus, vi hade hus där ja!

Jag sprang upp på mitt rum och började packa upp, sedan kom Justin och gjorde detsamma, han hade varit här innan. När vi var små och vi skulle dela rum, precis som när vi var små.

På väggen hängde det ett foto på mig och Justin när vi var små.

Vi kollade på det och skrattade lite, sedan kysste Justin mig.
När vi hade packat upp bytte vi om, jag tog på mig

och Justin

Shit vad snygg han är, vi gick och hälsade alla, och sa:
- hello, ja sam ti propustila!( hej jag har saknat er!)
Dom svarade och pussade oss som man gör i Kroatien, så klart hade Justin fans där också men jag kände alla där för Petrcané är sådan liten by. Klockan var ganska mycket så vi gick och satt oss på baren precis brevid vårt hus, " vagabundo"




Do you remember me? Kapitel 27

- Zoé du måste låta mig förklara.
- Förklara vad? Att du är ett svin? VAAAAAAAD justin!?
Nu fick jag panik, vad skulle jag göra!?
Sedan tog jag ett djup andetag och sa:
-


- Zoé, du vet att du är den enda tjejen i mitt liv, jag flörtade med henne för den låten är gjord för att en tjej ska känna sig speciellt just då i det ögonblicket, och jag är så som person, flörtig. Det vet du bättre än någon annan, att vi kysstes bara hände, och jag VET att det inte är första gången,inte andra iheller. Men jag älskar dig otroligt mycket, jag har aldrig känt såhär för någon innan och du är allt jag tänker på.
Zoé kollade ut genom fönstret och såg ut att inte lyssna.
- ZOÉ!?
- VAAD!?
- Du lyssnar ju inte.
- Nej inte sålänge du har en förklaring till VARFÖR!
- Men... Okej vill du verkligen höra förklaringen till varför?
- Ja, det vill jag verkligen.
Sa hon och härmade mig.
- För att hon var skit snygg och för att..
Jag tog ett djupt andetag, skulle jag säga det? Ja det var det enda sättet att vinna tillbaka Zoé, att vara ärlig.

Zoés perspektiv:
Omg sa han just att hon var snygg.. Nu låg han ännu värre till, vilket svin alltså oh!
Han tog ett djup andetag sedan sa han:
- Hon sa till mig, att hennes enda önskan var att få en kyss av mig, och att hon hade dröm om denna dagen hela hennes liv,hon hade cancer och den var obotlig så hon var döende Zoé. vad skulle jag gjort?
- Du kunde sagt " tyvärr jag har flickvän eller något?
- Zoé jag sviker inte fans, det är för deras skull som jag är känd.
- Ja och för deras skull lämnade du mig en gång, och ännu en gång valde du ett fan över mig, är du dum i huvudet?
Det var faktiskt sant det hon sa.
- Men Zoé snälla jag ber dig, du måste förstå mig.
- Ja Justin jag förstår dig fullt ut, men jag tycker inte det är okej att du väljer dina fans över mig, för om vi ska kunna ha ett förhållande så kan inte du springa runt och strula med andra för dom är dina fans och ber dig om det, de måste du väl förstå?
- Ja Zoé jag lovar det ska aldrig hända igen.
- Mmm svarade jag och kollade ut.
Klart jag ska ge honom en chans men jag var fortfarande arg på honom.
Han tog tag i min hand, och jag kollade på honom.
Sedan kollade jag ut igen, han trodde jag var lättfångad, glöm det. Han ska få kämpa!
Justin rullade ned så vi såg framsätena igen och han frågade sin mamma om vi kunde stanna vid något köpcenter, Pattie log sedan nickade hon till svars. Vi körde i typ en halvtimme, sedan stannade vi.
Justin hoppade ut och sprang iväg, jag kollade frågande efter honom sedan frågade mamma:
- Så älskling, ska det bli kul att träffa mormor och morfar?
- Ja verkligen, har saknat dom jättemycket!
Mamma skrattade till sedan höjde vi musiken och sjöng med.
Efter ett litet tag kom Justin tillbaka.
- Varför dröjde det så Justin?
Frågade Pattie.
- Där var några fans..
Sa Justin och kollade oroligt på mig, precis som jag skulle bli sur för han träffade sina fans?
Vi fortsatte köra och nu somnade jag, jag drömde om Emilia. Jag saknade henne jättemycket.
Jag vaknade av att Justin klappade mig lite lätt på axlen, jag vaknade med tårar i ögonen,
- Vad är det Zoé?
- Va, aha nej jag drömde bara om Emilia...
Han såg ledsen ut sedan kramade han om mig, jag drog mig lite ur, kände mig inte på humör just nu, han kollade ledset på mig sedan började han leta efter något.
Efter ett tags letande tog han fram en ask.
- Här får du min ängel!
- Ehm tack, eller ?
Jag tog asken nervöst och öppnade den sa sakta.
I den låg

Både jag och Justin var jättekristna även fast jag var kroat.
- Så att både Gud och Emilia vakar över dig min ängel.
Jag log till svars och gav honom ett kyss sedan viskade han:
- Volim te dušo.( jag älskar dig älskling)
- Volim te više srca(jag älskar dig mer hjärtat)
Han log till svars och kysste mig, lääänge.
Nu kände jag hans tunga sakta strykas över min och det var så underbart.
Jag hade verkligen saknat hans kyssar.
Sedan somnade vi

fast tänk med dom kläderna.
När jag vaknade sov Justin fortfarande,
Jag satt mig upp och frågade mamma som var vaken hur mycket vi hade kvar.
- Ehm ungefär 5 timmar.
Jag suckade tungt och loggade in på twitter, jag fottade Justin när han sov och twittrade:
On my way 2 Petrcané, grandpa and grandma i've missed you!
Hihi isn't he cute? @Justinbieber.

Några sekunder efter jag hade skrivit det så fick jag tusen komentarer att han var söt och sånt.

Do you remember me? Kapitel 26

Ganska snygg var han ju faktiskt, han satt sig i bilen brevid mig och kollade på mig, sedan bet han sig i läppen.
Jag höjde musiken mer och kollade ut genom fönstret. Sedan kom Pattie och hälsade på mig, sedan åkte vi. ÄNTLIGEN!


Justins perspektiv:
Shit vad Zoé är snygg! Jag kunde inte undvika att kolla på henne, när mamma hade hälsat åkte vi alla vi fyra hade körkort så vi skulle turas om att köra, men mamma började. Vi hade min stora Range Rover

När vi hade åkt ett tag så somnade Zoé. Jag såg det och tog försiktigt hennes iphone och skruvade ned musiken. Sedan frågade jag mamma:
- Hur länge ska vi stanna i Petrcané?
- Ehm älskling, det blir en lång semester, så typ i en månad.
COOOOOLT, tänkte jag för mig själv, på min tour stannade man ju bara i ett land i typ några dagar sedan åkte man till nästa land.
Jag låg och kollade på Zoé sedan somnade jag.
Jag vaknade av att bilen hade stannat och Zoé var vaken.
Hon kollade inte ens på mig,
- Vart är vi?
Frågade jag.
- Vi är i Tyskland så vi har långt kvar.
Svarade mamma och log.
Jag hoppade ur bilen och gick in i affären för att kissa och köpa något gott.
Zoé gjorde detsamma. Jag väntade på henne utanför toaletten och när hon kom ut kollade hon bara på mig och gick förbi, jag gick efter henne och hon gick in i affären, hon tog en stor monster och ett mjölkchoklad, jag tog en stor redbull och en påse plockegodis.

Zoé gick fram till kassan och jag tätt efter henne, hon la fram sina saker, samt jag. Sedan betalade jag. Hon tog sakerna och gick ut, jag tog mina saker och tackade, sedan gick jag efter henne.
Mamma och dom andra satt där ute på en bänk och snackade, när jag kom fram sa mamma:
- Är alla klara?
- Ja
Svarade alla i kör.
Vi hoppade in i bilen och körde vidare, vi hade hög musik på och basen dunkade i hela bilen, vi lyssnade på MJ- they don't care about us.http://www.youtube.com/watch?v=97nAvTVeR6o
Den låten är grym alltså!
Jag sjöng högt med, sedan sjöng alla med och skrattade. Zoé kollade på mig och log, wow!
Jag hade saknat det vackra leéndet.
Nu hade vi kört i ungefär en timme och Zoé hade flyttat närmre mig.
I min bil hade vi sådan lucka som man kunde rulla ned så backsätet blev en avdelning och framsätet en.
Jag gjorde det, sedan vände jag mig mot Zoé som kollade osäkert på mig, sedan sa jag:
- Zoé vi måste snacka!
- Om vad Justin, att du går runt och hånglar med exakt alla tjejer, är det de du vill snacka om eller?
Jag älskade dig Justin, jag var svin kär i dig, fattade du inte det?
Det gjorde ont i mig när hon sa så, speciellt älskaDE, älskade hon inte mig längre?
- Zoé du måste låta mig förklara.
- Förklara vad? Att du är ett svin? VAAAAAAAD justin!?
Nu fick jag panik, vad skulle jag göra!?
Sedan tog jag ett djup andetag och sa:
-

Do you remeber me ? kapitel 25

Jag vaknade av att min mobil pep till.
Det var ett sms ifrån Justin.
Jag kollade inte ens på det utan raderade det direkt. Smuts sa jag lågt för mig själv.
Sedan kom jag på Catlin. Jag kollade på klockan, hon skulle komma om en halvtimme.
Jag gick fram till garderoben och tog fram en enkelt byxdress och ett brunt skärp till. PERFEKT!


Zoés perspektiv:

När Caitlin kom var jag klar så vi satte oss på cyklarna och cyklade iväg. När vi kom fram till stranden var där ganska lite folk så vi gick och hyrde vars en solstol och la oss sedan ner och solade. Jag var fortfarande väldigt ledsen över det med Justin men försökte att inte visa det. Men eftersom att Caitlin är min bästa vän så märkte hon ju självklart att något va fel och frågade vad det va.
- Inget, sa jag.
- Men sluta Zoé, jag ser ju att det är något. Säg nu, sa hon väldigt bestämt.
- Okej då, sa jag och tog ett djupt andetag. Igår på Justins konsert så när det va OLLG så tog dom ju upp en tjej som vanlig och Justin flörta lite med henne som han brukar göra med alla. Sen helt plötsligt så kysste dom varandra, sa jag och kände nu att en tår rann ner för min kind.
- OFTA! Varför gjorde han så ?, nästan skrek Caitlin. Hade ni bråkat eller nåt sånt? , sa hon.
- Nej, det va det jag tyckte va så jävla konstigt, sen nu försöker han få mig att förlåta honom och sånt och jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar honom riktigt mycket men jag tror inte jag kan förlåta honom efter något sånt här, sa jag.
- Nej jag förstår dig verkligen gumman.
Sa Catlin och kramade om mig.
- Men skit i det nu, nu ska vi ha kul!
Sa jag och tvingade fram ett leénde.
- Haha, det är min Zoé det!
Jag skrattade till lite, sedan var det dags för ett dopp. Vi båda sprang till bryggan och hoppade i vattnet.
Dagen var jättemysig och jag behövde verkligen denna dagen, undra vad Justin gjorde...
Nej fy Zoé tänk inte på honom! Intalade jag mig själv.

Justins perspektiv:
Idag hade jag spelat in en ny låt.
http://www.youtube.com/watch?v=U26X1DYjrFY
Dr bieber. Bara på skoj. Fast jag hade inte alls så skoj, jag tänkte på Zoé...
Asså jag suger, helt seriöst.. Jag har världens snyggaste brud, vad tänker jag med?
Hon har säkert hittat någon annan nu...
Men snart skulle vi till Kroatien och då skulle jag få vara själv med henne jäääääääättelänge.
Men hur ska jag göra för att hon ska förlåta mig?...

Dagen dom skulle åka till Kroatien!
Zoés perspektiv:
Idag skulle vi åka till Kroatien, jag och Justin hade inte snackat sedan konserten..
Men skit i det nu skulle jag ha kul och skita i honom, jag hade faktiskt flörtat runt lite och träffat många snyggingar. Jag hade packat klart allt igår eftersom vi skulle bila ned plus att vi skulle åka klockan 06.00 på morgonen. Jag tog på mig min leopard onepice och mina rosa hörlurar, ljusrosa converse och solglasögon sedan satt jag mig i bilen,

Fast med Zoé.



Sedan kom Justin, han hade också onepice på sig, oj.

Ganska snygg var han ju faktiskt, han satt sig i bilen brevid mig och kollade på mig, sedan bet han sig i läppen.
Jag höjde musiken mer och kollade ut genom fönstret. Sedan kom Pattie och hälsade på mig, sedan åkte vi. ÄNTLIGEN!

Do you remember me? Kapitel 24

Jag tog ett djupt andetag sedan tryckte jag på öppna, det öppnades och det stod:
.....


Justins perspektiv:
Efter kyssen så började jag leta efter Zoé, men hon var borta, jag frågade alla vart hon var med ingen visste. Hade hon sett?
Jag gick och letade i nästan en timme, sedan var jag tvungen att åka hem, när jag väl hade kommit hem så fick jag ett sms av Zoé..

Justin, jag sover hemma inatt, och resten av nätterna i mitt liv...
Dom ska iallafall inte spenderas med dig, det är säkert. Och ja vi åker på semester tillsammans snart, men våga inte titta på mig en enda gång då, för då är det synd om dig! Jag trodde du var en speciell kille, men du är tydligen som alla andra, svin? Kan man uttrycka det som. Haha ha ett bra liv eller något. bye!:)

FUCK!, ohnej vad skulle jag nu svara ?
Jag tänkte ett tag sedan svarade jag:

Zoés perspektiv:
Jag tog ett djupt andetag sedan tryckte jag på öppna, det öppnades och det stod:
- Zoé, min älskade Zoé.
Du kanske såg det som hände på konserten, och jag vill bara säga att jag är djupt ledsen för det, men du måste också förstå att det är inte lätt för mig, jag kan få vem som helst, det är svårt att bara hålla sig till en även fast man älskar den med hela sitt hjärta, du är verkligen den finaste tjejen jag har träffat och jag vet att detta inte är första gången jag sårar dig, jag ville verkligen inte såra dig. Och jag är speciell.. jag vill vara det för dig iallafall...
Zoé snälla lämna mig inte! Jag behöver dig, jag älskar dig!
Haha bullshit, jag behöver dig. blabla.
- DET SKULLE DU TÄNKT PÅ INNAN DITT TJOCKHUVUD!
Skrek jag mot mobilen och kastade iväg den, sedan gick jag in på twitter och slutade följa Justin, äckliga svin.
Och nu var det bara 5 dagar till vi skulle till Kroatien. Ohhhhh fan:(
Fast jag saknade morfar och mormor så det skulle bli kul att få träffa dom iallafall..
Jag satt mig i sängen och började smsa Catlin, vi bestämde att vi skulle träffas imorgon och åka till stranden.
Sedan la jag mig i sängen och somnade direkt och djupt.
Jag vaknade av att min mobil pep till.
Det var ett sms ifrån Justin.
Jag kollade inte ens på det utan raderade det direkt. Smuts sa jag lågt för mig själv.
Sedan kom jag på Catlin. Jag kollade på klockan, hon skulle komma om en halvtimme.
Jag gick fram till garderoben och tog fram en enkelt byxdress och ett brunt skärp till. PERFEKT!




Do you remember me? Kapitel 23

BABY!
http://www.youtube.com/watch?v=X0TcZUjNN0g&feature=related
Min söta Justin!


Justins perspektiv:
Jag hade jätterolig på soundchecken, och shit vad Zoé dansade sexigt!
Den rumpan och dom höfterna!
Alla var avensjuka, vilket jag gillade starkt!
Nu var konserten över och jag hade en underbar tid, jag älskade verkligen mina fans!
Påvägen hem åkte jag och Zoé in om konsum..
Vi köpte chips, läsk, godis.
- Om vi inte börjar äta mer sunt snart kommer vi rulla fram...
Sa Zoé och skrattade, jag höll faktiskt med henne, sedan svarade jag:
- Vi får sticka till gymmet imorgon älskling!
Hon log till svars och sedan åkte vi hem, klockan var runt 12 nu och vi satt på en film, vi drack och åt för fulla backar, sedan somnade vi, tätt intill varandra..
När morgon vaknade jag av att mamma satt igång mixern i köket, jag kollade på Zoé. Hon sov fortfarande, hon var så extremt gullig! Jag reste mig upp och gick ned till mamma, hon höll på att göra smoothie.
- Godmorgon min sångfågel!
Sa mamma och kom fram och gav mig en puss på munnen.
- Godmorgon mamman som väcker en på morgonen med en massa oväsen...
Hon skrattade till och jag gick fram och tog två glas med smoothie, sedan fixade jag frukost till Zoé.
Jag gick upp på mitt rum och hon sov fortfarande, jag skakade henne lite lätt och pussade henne på pannan, hon vaknade med ett ryck.¨
- Godmorgon min ängel!
Sa jag och kysste henne.
- Godmorgon min älskade flörtare.
Jag skrattade till och kysste henne igen, vi åt frukosten och sedan klädde vi på oss gym kläder och stack till gymmet. Härligt!

Detta hade Zoé på sig, SEXIGT!
Hon var riktigt duktig på boxning, hon var riktigt sexig för den delen också.
Hon hade samma tyngd som mig och hon är väldigt vältränad.

Efter några timmars träning stack vi hem för vi skulle ha soundcheck idag igen, samt en konsert.
Zoé var med på hela soundchecken, hon var jättegullig,
http://www.youtube.com/watch?v=t1KijPfB8pI&feature=related
jag var helt hyperventilerad, jag hade så mycket energi, vilket kanske syntes..
'
Snygg för den delen också...
Sedan var det äntligen dags för konsert...
Jag gav Zoé en snabb kyss sedan gick jag och ställde mig på min startposion.
Sedan började "Love me" spelas.
Allt gick skit bra och nu var det runaway love.
http://www.youtube.com/watch?v=i5qWzpUYUkI&NR=1
Det gick skit bra, sedan kom den låten jag fruktade mest!...
ONE LESS LONELY GIRL.
Även fast jag var djupt förälskade i Zoé och jag verkade perfekt i henne ögon så har jag brister.
Jag har svårt att hålla mig till en tjej, jag menar tänk att du kan få vem du vill, klart man tvekar då...
Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande sedan jag blev känd. Och om the OLLG är snygg så kommer jag flörta för så är det bara, och då kommer Zoé bli arg och ledsen och så kommer allt vara kört...
http://www.youtube.com/watch?v=FbnPQxGmVgc&NR=1
När jag såg vem som kom in blev jag förtrollade, vilka ögon!
Hon var verkligen vacker alltså..
FAN också då.. Jag började flörta med försökte hålla mig till gränserna, men när ljuset hade släckts hände det jag frukade mest, hon kysste mig, eller jag kysste henne..?
ELLER, jag vet inte. skit samma vi kysstes iallafall!

Hon var riktigt bra på att kyssas måste jag bara säga.

Zoés perspektiv:
Nu var det OLLG låten, jag gillade inte den låten alls...
Så klart så var det en sjukt vacker tjej som fick gå ut på scenen och Justin flörtade.. lite för mycket.
Sedan släcktes det på scenen och i nästa sekund såg jag Justin och tjejens som hade varit OLLG kyssas..
Jag kollade bort och bara gick min väg, fuck han!
Jag boxade in i väggen sedan började jag springa..
Jag sprang till gymmet som fortfarande var öppen, jag sket i vad jag hade på mig..

Jag tog mina boxningshandskar och började boxa mot boxningspåsen, jag boxade så hårt som jag aldrig hade gjort för, och länge...
Jag höll på i nästan en timme, sedan var jag jättesvettig. Jag gled ned på marken och brast ut i gråt, jag grät aldrig! Jag var alltid den starka tjejen, men inte längre. Nu var jag bara en extremt sårbar tjej. Jag reste mig upp och började gå hem, jag gick snabbare och snabbare och tillslut sprang jag allt jag kunde, hela vägen hem.
När jag kom innanför dörren satt mamma i soffan och kollade oroligt på mig.
- Men hjärtat lilla vad har hänt!?
- Justin kysste en annan tjej, rakt framför ögonen på mig...
- Amen Zoé älskling! Fy vad fult, du ska inte låta dig tryckas ned av killar och speciellt inte om dom inte visar dig respekt..
- Jag vet mamma, det ska jag VERKLIGEN inte..
Jag pussade mamma sedan gick jag upp på mitt rum och hoppade in i duschen, sedan smsade jag Justin:

Justin, jag sover hemma inatt, och resten av nätterna i mitt liv...
Dom ska iallafall inte spenderas med dig, det är säkert. Och ja vi åker på semester tillsammans snart, men våga inte titta på mig en enda gång då, för då är det synd om dig! Jag trodde du var en speciell kille, men du är tydligen som alla andra, svin? Kan man uttrycka det som. Haha ha ett bra liv eller något. bye!:)
Jag tryckte på "skicka" knappen och sedan var det skickat. Jag ville inte visa mig svag för honom, fast det var jag egentligen, så otroligt svag, jag föll ihop i sängen sedan plingade min iphone. Jag kollade på den. Justin ?

Jag tog ett djupt andetag sedan tryckte jag på öppna, det öppnades och det stod:
.....

Do you rememeber me? Kapitel 22

När Justin tittade bak och såg mig så gapade han bara, sedan sa han:
- ...


-
För alla er som inte vet vem detta är, så presenterar jag er min älskade Zoé!
Jag blev chockad, sa han precis det där..?
Han fans visste ju inte om oss, eller ?
Justin vinkade med handen som betydde att jag skulle komma ut på scenen.
Jag gick nervöst fram till honom och tog tag i hans hand som var utsträkt till mig.
Han gav mig en enkelt puss på kinden och alla började applodera.
En låt kom igång och han sa i sin mic:
- Zoé visa vad du kan!
Jag började dansa självsäkert, för jag visste att jag kunde det.
Alla killar på scenen fick ögon stora som fotbollar och jag bara skrattade.
Nu spelades work-ciara.
Jag gjorde dansen dom gör i videon.
http://www.youtube.com/watch?v=vD6qaYFVUng
Nu dansade alla den dansen och det blev riktigt coolt.
Jag skrattade och gick och satt mig brevid Jayden och han gav mig en givemefive.
Justin flörtade runt lite och jag blev klart lite avensjuk menmen, det är hans still så...
Nu var det slut och jag hade blivit skit hungrig..
Jag sa till Justin och vi stack till Burger King.
Gud vad jag älskar BK! När vi hade ätit oss mätta så åkte vi tillbaka till stället där Justin skulle uppträda, dom skulle fixa dom sista sakerna och jag satt mest och snackade med hans bakdansare, dom var jättetrevliga!
Sedan snackade jag lite med Willow Smith, hon var sååå söt!
Hon sa att jag dansade skit bra, och henne dancecrew lärde mig deras dans på skoj, vi hade jättekul!

Klockan gick snabbt när man hade kul och nu skulle Willow och hennes crew sminkas och fixas för dom skulle värma upp Justins publik, Willow drog mig med in på sminket, hon satt mig i en stol och jag började bli sminkad.
Nu fattade jag absolut ingenting? sedan sa Willow:
- Zoé, du ska uppträda med oss!
Jag tappade nästan andan.
- VAD SA DU !?
- Haha ta det lugnt det är kul ju!
Jag log lite för mig själv, och jag fick mina kläder, coola haha!
sedan var det dags för att gå ut på scenen...
http://www.youtube.com/watch?v=snROMqhgq68
det gick skit bra! och det var jättekul verkligen!
Jag och Willow och henne crew kom jättebra överrens och vi snackade i stort sätt hela kvällen, Justin var jätteduktigt på scenen, men jag gillade en låt extra mycket..
Han var så sexig när han dansade..
http://www.youtube.com/watch?v=jRAGhDw_4Zk&feature=related
och
http://www.youtube.com/watch?v=zSFKTKS4K_4&feature=related
jag diggade även starten väldigt mycket, den var märktig på något sätt!
http://www.youtube.com/watch?v=fkSQwMx2x3k&feature=related
Han var verkligen SKIT SNYGG!
Tänk att han var min, haha..
Nu var det sista låten, down to earth
http://www.youtube.com/watch?v=ZPpXentNwsw&feature=related
Jag märkte att han fortfarande var ledsen över det med sina föräldrar, vilket jag förstår helt!
Han var så himla stark som gjorde en låt om det och kunde sjunga den för alla sina fans, han hade verkligen allt.
Han kom ut från scenen med tårar i ögonen, jag öppnade mina armar och han slängde sig i min famn,
Jag drog med honom till toan och stängde dörren efter oss sedan sa jag:
- Justin jag vet att det är jobbigt, men dom gjorde det för att du inte skulle leva upp med två föräldrar utan kärlek, då kanske du inte hade kunnat älska mig, och jag lovar dig. Båda Pattie och Jeremy älskar dig något så otroligt och vi alla är sååå stolta över dig!
- Men varför gjorde dom så? Pappa bara lämnade oss.
Han började nu gråta och jag kramde om honom sedan sa jag.
- Han lämnade ALDRIG dig Justin, det vet du! Han älskar dig mer än vad han älskar något annat.
- Jo, Jazmyn och Jaxon!
- Nej, han älskar er lika mycket!
Justin svarade inte utan bara kramade om mig, jag tog tag i hans haka och lyfte upp den, sedan kollade jag honom i ögonen och kysste honom mjukt.
Han kramade om mig hårt och kysste mig hårt tillbaka, som om han tog upp sin ilska på mina läppar, fast det gjorde inget jag förstod att han var jätteledsen.
Jag torkade hans tårar sedan gick jag ut med honom och han gick upp på scenen för att göra sin sista låt.
BABY!
http://www.youtube.com/watch?v=X0TcZUjNN0g&feature=related
Min söta Justin!

Do you remember me ? Kapitel 21

- Jag älskar dig!
- Jag älskar dig!
Hon log och jag kysste henne långt och mjukt, nu var hon bara MIN!

Zoés perspektiv:
jag vaknade av att jag hörde ett oväsen nere i köket, och jag kollade runt om mig, och jag såg Justin ligga där bredvid mig. jag pussade han på kinden och gick i badrummet. jag kom på vad som hade hänt kvällen innan, jag gick in till Justin och kysste honom mjukt. Han vaknade och sa:
- Hej älskling!
- Godmorgon sömntuta!
- Igårkväll var fantastisk,
- Jadu det kan man verkligen säga!
Han gick upp ur sängen och kollade runt lite, sedan helt plötsligt hoppade han till:
- Vad är klockan!?
- Ehmm halv 12, varför ?
- OMG, jag ska ha soundcheck klockan två och jag måste träffa Scooter innan!
- Men lugn hjärtat, du har tid...
Jag log lite sexigt mot honom och gick fram till honom.. jag drog av min tröja och la den på hans axel, sedan bet jag mig i läppen och började gå mot duschen, på vägen dit kollade jag back och drog av min BH, jag flinade lite sexigt och drog till slut av mina troser.
Han sprang snabbt in efter mig och han drog av sina kalsonger, sedan hoppade han i in duschen med mig.
Jag tvålade in min kropp sexigt och han bara kollade på mig och bet sig i läppen, jag log lite sexigt och nu kom han fram till mig och jag började tvåla in hans kropp, han stönade lite lätt...
Vi hade det jättemysigt i duschen, jag älskar verkligen honom!
När vi hade duschat i en halvtimme så gick vi ut och fixade oss sedan stack Justin, men efter ungefär 5 minuter kom han tillbaka:
- Juste jag glömde och fråga om du ville hänga med älskling?
- Men Justin jag har inget att ha på mig?
- Men dom stylar dig där ju!
- Ja okejdå!
Jag kysste honom och vi gick ut till bilen. Väl framme så splittrades jag och Justin...
Han skulle iväg och klä på sig, och jag skulle iväg för smink och hår.
Mitt i allt så hörde jag Justin sjunga lite och sedan drog han världens sämsta skämt, men alla skrattade endå..
Säkert för att det var så otroligt dåligt, så typiskt Justin alltså, haha MIN Justin!
När jag väl var klar så såg jag Justin stå på scenen, han var så snygg!

http://www.youtube.com/watch?v=2wIaXpR5naI&feature=related
Jag hade på mig detta:

När Justin tittade bak och såg mig så gapade han bara, sedan sa han:
- ...

Do you remember me ? Kapitel 20

sedan gick jag in till Justins rum, där stod han utan tröja.
Mmmmmm vad sexig han är !
Jag gick fram till honom och ...


Zoés perspektiv:
Kysste honom, han stoppade in hans tunga in i min mun, och det kändes helt rätt efter ett tag så när vi hade stått där vid skrivbordet så gick vi bort till sängen och la oss där och hade det jätte mysigt, vi fortsatte att strula. sen så började han ta sina händer innanför min tröja och han tog av den och jag hade min BH på mig, han ville ta av den men jag kände inte att jag var redo för att "visa allt"
- Zoé tro inte att jag bara är ute efter sex, jag bryr mig verkligen om dig och vill att du ska känna dig trygg och vi gör inget som du känner dig obekväm med.
- Justin , det är lungt jag bryr mig också om dig, men så här vill jag ha det, sa jag och vi började strula igen
jag hade aldrig känt mig så här "vild" men det var inte det galna utan det lugna vilda som man har till den partnen som man gillar och tycker är aktraktiv. Han hade tagit av sin sina byxor och jag hade tagit av mig mina, vi låg under täcket och han var ovanför mig och jag kände hans mage imot mig, jag kände hans dunkade hjärta imot mitt det var sååå härligt... sen efter en stund kändes det rätt, så vi bestämde oss för att ha gå längre. vi låg under täcket och han va så sexig, så då kändes det mer rätt.Jag hade inte gjort detta med så många, bara en kille.
Jag rullade över Justin så nu låg jag på honom, jag började kyssa honom på halsen och han stönade lätt, sedan gick jag längre och längre ner..  
Justins perspektiv:
OMG va Zoé är sexig, jag kunde inte låta bli att stöna när hon kysste mig på min mage, jag kände hur jag gick stånd och Zoé kollade på mig och flinade lite.. Jag kollade bort för jag skämdes. Hon drog ned mina kalsonger sedan började hon runka av mig, jag stönad högt nu och jag vek mig rygg, vilken fantastisk känsla..
Hon höll på ett tag sedan slutade hon, förmodligen för att reta mig. 
- Zoé, sluta inte!
- Haha, varför inte ?
Sa hon och log sexigt.
- För du tar dö på mig...
- Haha, du är för söt!
Hon fortsatte och jag stönade ännu högre denna gången.
Jag kände hur alla muskler spändes och jag kom, shit vad underbart!
Jag satt mig på Zoé och knäppte upp hennes BH, shit vilka sexiga bröst, jag började smeka dom mjukt och sedan kysste jag henne på halsen, hon stönade lågt...
Jag kysste henne längre ner, och nu började jag slicka på hennes bröstvårtor. Nu stönade hon jättehögt och la sin hand på mitt hår och tog ett hårt tag.
Jag skrattade lite lågt för mig själv och jag gick längre ned, sedan började jag pulla henne, jag blev på något sätt upphetsas av att se henne njuta. Hon var så sexig!
Jag höll på ett tag sedan kom hon.. Jag kysste henne mjukt sedan la jag mig brevid henne.
Jag pussade henne på pannan och viskade tyst:
- Zoé, detta var verkligen underbart!
- Ja! det var det verkligen.
- Jag älskar dig!
- Jag älskar dig!
Hon log och jag kysste henne långt och mjukt, nu var hon bara MIN!

Do you remember me? Kapitel 19

Vi skrattade och hade jättetrevligt!
Plötslig sa Justin...


Justins perspektiv:
Helt utan att tänka sa jag till Zoé:
- Zoé, kan du hänga med till rummet en liten stund..?
- Ehm.. ja tror jag ?
Vi gick upp till mitt rum och jag gjorde som jag hade planerat.
Zoé blev tårögd..
Hon kollade på mig i ögonen och sa:
- Justin, hur sött detta än var så kan jag inte bara glömma det du gjorde, och jag hoppas att du förstår att du inte ska kämpa mera, men jag älskar dig fortfarande och vill verkligen vara tillsammans med dig!
- OHHHH, tack så jättemycket Zoé, ja jag ska kämpa som aldrig för!
Jag drog in henne i min famn och pussade henne på kinden och vi gick ned till festen.
Hand i hand.
Jag var nog den lyckligaste killen i världen, bra familj, känd, och världens snyggaste flickvän!
När vi kom ned drog Zoé mig till dansgolvet och vi började dansa, nära varandra.
Våra kroppar blev varma och svettiga... Det var sååååååååå härligt.
Och hennes rumpa.. den va inte att leka med.
När låten var slut så gick vi och satt oss,

Zoés perspektiv:
Det Justin gjorde till mig var jättesött, men jag hade fortfarande inte förlåtit honom, men jag var glad att vi kunde vara tillsammans iallafall och hoppas att han kommer visa mig att jag kan lita på honom.
Jag gick fram till mamma och såg att hon inte var speciellt nykter...
- Mamma hur ska vi komma hem ?
- Gumman vi ska sova här inatt igen.
Jag fick ett litet smile på läpparna och gick tillbaka till Justin.
- Du Justin ?
- Ja älskling ?
Det hoppade till i mig när han sa älskling.
- Vi ska sova här inatt också ...
- Vad mysigt, du kan väl sova hos mig, eller ?
Sa han och blev lite generad.
- Om jag får så gärna.
- Klart du får!
Båda blev smått generade och flinade lite tyst.
Nu hade klockan blivit mycket och Catlin hade gått hem, jag gick upp till gästrummet och tog på mig min pjamas

och fixade mig iför natten, sedan gick jag in till Justins rum, där stod han utan tröja.
Mmmmmm vad sexig han är !
Jag gick fram till honom och ...

Do you remember me? Kapitel 18

Vi pratade ett tag sedan var festen i fullgång, musik spelades högt och alla dansade, inklusive jag och Catlin.
Vilken tur att hon kom alltså annars hade jag ruttnat i ett hörn eller något...


Justins perspektiv:
Hon var så sexig när hon dansade med Catlin. Att jag kunde såra henne så hårt genom att strula med Jasmine, vad tänkte jag? Jag ångrar mig med hela mitt hjärta, hur ska hon kunna förlåta mig?
Jag måste komma på ett sätt att få henne att förlåta mig!
Jag tänkte tyst för mig själv, sedan fick jag den perfekta ideén!
Jag skulle en låt till henne och överraska henne, såhär!
http://www.youtube.com/watch?v=LXUSaVw3Mvk
Fast tänk er med Zoé!
Jag satt mig ned och började skriva, orden kom så naturligt. Precis så känner jag för henne.

Zoés perspektiv:
Justin hade varit borta länge nu, jag gick in i huset för att säga att det var mat.
Jag öppnade hans rum för jag hade gituarr ljud ifrån det.
Och helt rätt, där satt Justin med sin gituarr och kollade förvånat på mig.
OOOOHH, vad han är snygg!
Tänkte jag tyst för mig själv. Jag kollade bort och sa kallt.
- Ehm du det är mat.
Sedan gick jag snabbt ut och gick fram till Catlin.
- Vart va du någonstans ?
Frågade Catlin.
- Jag var uppe hos Justin och sa att det var mat.
- Kommer han då?
- Jag vet inte och jag bryr mig faktiskt inte.
Sa jag bestämt och gick och satt mig på min stol som stod placerad vid bordet. Jag kollade på placerings skylten, det stod Zoé. Jag kollade vem som skulle sitta brevid mig, och nej.
Justin sååååklart, på andra sidan skulle ?
Lucas sitta?
Jag hade fått reda på att han var Justins låtsasmammas son ifrån ett tidigare förhållande.
Plötsligt kom han bakifrån mig och kramade till mig hårt.
Jag puttade bort honom lite lätt och han kollade frågade på mig.
- Lucas jag har pojkvän...
- Som kysste TVÅ andra tjejer?
- Men jag älskar fortfarande honom..
- Mmm..
Jag satt mig ned och kollade bara rakt fram..
Nu hade alla satt sig vid bordet och börja äta.
Det var jättegott! 
Nu hade alla ätit upp och satt och snackade, Catlin satt mittemot mig så jag snackade med henne.
Vi skrattade och hade jättetrevligt!
Plötslig sa Justin...

Do you remember me? Kapitel 17

Jag slängde av mina kläder och gick in i duschen.
Vattnet var så skönt mot min bara kropp..


Zoés perspektiv:
Jag gick upp till gästrummet och tog en dusch, jag älskade att duscha så jag tog extra lång tid på mig idag, jag rakade mig där det behövdes och sedan gick jag motvilligt ut ur duschen för mina fingrar var helt skrynkliga och gästerna kom snart.
Jag virade en handduk runt kroppen och en runt håret sedan gick jag ut och tog fram ett par svarta string och en svart BH. Jag tog på mig en söt klänning med ett fint halsband till.

Sedan sminkade jag mig lätt och fixade håret.
Jag gick ned för att hjälpa mamma och Pattie, när jag var påväg ned så skrek mamma till.
- Vad är det mamma!?
- Guuuuuuuud, vad du är vacker kvinna.
- Haha amen mamma! Tack ..
- Jag håller verkligen med!
Sa pattie och log mot mig, jag log som svar och gick ned till dom.
Vi fixade det sista sedan kom Justin ned, gud vad han var snygg! 

Mamma hade en söt klänning och hon var jättevacker.

och pattie var också jättevacker.

Nu kom Justins pappa han låstsas mamma och hans syskon.
Alla sprang fram till Justin och kramade honom, det syntes att dom hade saknat varandra..
Sedan hälsade dom på resten.
Jazzy och Jaxon var såååååååå söta!
Dom liknade Justin

Nu hade lite folk till kommit och festen var i fullgång, Jasmine hade åkt hem hade jag sätt.
Jag satt mest i ett hörn och hade tråkigt för mig själv tills Catlins familj kom.
- ÄNTLIGEN!
Skrek jag och sprang fram till Catlin.
Hon var såååååå vacker.

Vi pratade ett tag sedan var festen i fullgång, musik spelades högt och alla dansade, inklusive jag och Catlin.
Vilken tur att hon kom alltså annars hade jag ruttnat i ett hörn eller något...

Do you remember me? Kapitel 16

Jag borstade tänderna sedan la jag mig i sängen.
Jag tänkte lite innan jag somnade snabbt och djupt.


Zoés perspektiv:
Jag vaknade av att min mamma väckte mig,
- Godmorgon älskling! Har du sovit gott?
- Godmorgon, jadå dudå ?
- Helt okej, det blev ganska sent igår.
- Jotack jag märkte det, när kom ni hem?
- Klockan 6, haha din mamma är INGEN bra förebild alltså.
- Haha jodå mamma, du är min förblid!
- Aw gumman!
Vi gick ned, jag stannade upp i trappan när jag såg vem som satt vid frukost bordet.
JASMINE ??

Justins perspektiv:
Igårkväll när Zoé hade gått så gick jag upp på mitt rum och där låg Jasmine och sov, jag kröp ner brevid henne och somnade snabbt, imorse vaknade jag av att hon smekte min kind, jag flög upp ur sängen.
- ZOÉ !
Skrek jag. Jasmine kollade konstig på mig och gick upp och klädde på sig, sen gick hon ned.
Jag gjorde detsamma och vi satt oss för att äta frukost.
När Zoé kom ned och såg oss stannade hon till, hon var så otroligt vacker!
Och sexig för den delen, Zoé fortsatte gå ned och satt sig brevid henne mamma, jag kollade rakt på henne men hon kollade inte mot mitt håll ens en gång. Hon hade verkligen kommit över mig, men det hade inte jag med henne, låååångt ifrån.
Jag kände tillochmed starkare för henne nu, hon hade rätt...
Jag trodde för mycket om mig själv, jag hade blivit självisk sedan jag blev känd.
Jag glömde omvärlden lite... och jag förlorade den snyggaste tjejen jag någonsin träffat!
Vi åt upp under tystnad och när Zoé var klar frågade hon sin mamma:
- Mamma när ska vi åka hem?
- Men gumman, vi ska stanna här tills ikväll, Justins pappa kommer och vi ska ha grillfest.
- MEN MAMMA!
- Vad är det Zoé? Vi hade ju tänkt åka till stranden och ha det mysigt?
- Jaja okejdå...
Det gjorde ont när Zoé ville åka hem, när hon inte ville vara i min närhet.
Mitt i allt sa Jasmine:
- Kan jag hänga med ?
Jag hade glömt att hon satt brevid mig,
Jag gjorde en mördarblick mot mamma men hon undvek den.
- Klart du kan Jasmine!
Svarade mamma glatt, jag suckade tungt.

Zoés perspektiv:
OHNEJ! inte en HEL dag till med dom två, asså döda mig!
Jag tackade för frukosten och sprang upp till gästrummet, jag tog mig bikin och satt på mig en byxdress över det.

Jag packade min lilla bruna väska men mobil,pengar,nycklar och solkräm.
Sedan tog jag mina solglasögon och gick ned för att vänta på dom andra.
Mamma kom strax efter mig, hon hade en lång söt sommarklänning och bruna tillbehör.
Jag hade lärt min mamma att ha still och plus hade jag sytt denna klänningen till henne, det var en klänning som var med i min första collection.

Sedan kom Pattie( Justins mamma)
Hon hade vanliga svarta shorts och en vittröja med ett kors.

tänk er med Pattie ist :)
Till sist kom Jasmine och Justin ned...

Först Jasmine sedan Justin...

Jag kollade bort diiiiirrekt,
Vi hoppade in i Justins bil och åkte mot stranden,
Justin & Jasmine där fram och resten där bak.
På vägen ditt lyssnade vi på chris brown-should've kissed you
http://www.youtube.com/watch?v=Xw6lI8SU6KU
Jag började tyst sjunga med och Justin märkte det, jag kollade ut genom fönstret och snart var vi framme.
När vi kom fram var det fullt med papparaziz och fans,
Jag gick bara förbi dom medans Justin & Jasmine stannade och svarade på frågor och skrev autografer.

Justins perspektiv:
Fan vad Zoé var snygg i dom kläderna!
Jasmine var som min svans, hon gick efter vart jag än gick, efter att ha skrivit autografer och tagit foto och allting gick vi vidare och la oss vid mamma och dom.
Zoé låg längst ut men en tidning och solglasögon.
Jag kollade på henne länge och hon märkte det för hon gjorde så tidningen täckte henne ansikte.
Jag suckade och la mig ned.
Vi låg och solade länge, sedan ville alla bada.
Alla sprang i och hoppade och skvätte, sedan gick vi upp och solade ännu mera.
Hela dagen var mysig med Zoé kollade inte på mig en enda gång på hela dagen, precis som jag var luft.
Det gjorde såååååå ont!
Nu satt vi i bilen påväg hem, denna gången lyssnade vi på busy signal- dah style deh
http://www.youtube.com/watch?v=5WyQIKbQLng
Zoé sjöng med och jag kollade på henne. Hon kollade inte på mig nu iheller..
Innan vi åkte hem åkte vi och handlade till festen ikväll.
Vi handlade massa gott sedan åkte vi hem igen.
Nu började mamma fixa samt Zoés mamma.
Dom tog fram grillen och satt fram spriten och dukade och allt detta hände med världens högsta musik.
http://www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk
Jag gick upp på rummet och såklart var Jasmine efter mig.
- Jasmine borde inte du gå hem nu?
- Jo jag borde nog det.. Tack för allting och vi hörs.
Hon kom fram och kysste mig.
Jag kysste tillbaka, varför vet jag inte?
Jag slängde av mina kläder och gick in i duschen.
Vattnet var så skönt mot min bara kropp..

Do you remember me? Kapitel 15

En av killarna började nu dansa med mig ensam och han var snygg.
Jag flörtade lite sedan...

Zoés perspektiv:
Kom han närmre, nu var våra läppar bara några centrimetrar ifrån varandra, han lutade sig fram lite och skulle just kyssa mig när jag vände bort huvudet, jag gillade fortfarande Justin hur lågt han än hade sjunkit och plus ville jag inte sjunka till hans nivå. Lucas som killen hette kollade oförstående på mig, jag kollade bort sedan gick jag därifrån. Jag tog ännu en shot och nu började allt snurra, jag kände hur kräket var påväg så jag sprang upp till Justins rum. När jag öppnade dörren såg jag det som jag absolut INTE ville se.
Justin låg där med Jasmine...
Och hårdstrulade, Jasmine hade ingen tröja eller BH, och Justin låg i bara kalsonger.

Justins perspektiv:
- FUCKKKKK!
Zoé såg oss, jag hade ju tyckt så synd om Jasmine för hon hade så ont, så vi hade börjat strula.
VARFÖR JUSTIN!
tänkte jag tyst samtidigt som Zoé stod i dörröppningen och bara kollade på oss äcklat..
Det va tyst i en evighet kändes det som tills Zoé öppnade munnen och sa:
- Jasmine, jag fick precis mitt levande bevis på att du är slampa, låter vemsomhelt komma innanför dina troser och Justin..?
Hon vände den iskalla blicken mot mig och fortsatte:
- Du är bara skämig, du tror så mycket om dig själv. Du kan inte ens sjunga.
Hon gav oss båda ett fejksmile sedan vände hon sig om och gick.
Hon smällde igen dörren efter sig.
Jasmine kollade osäkert på mig sedan försökte hon kyssa mig igen, denna gången puttade jag bort henne.
- Vad har jag gjort för fel ? Bara för att din lilla fula kompis är avensjuk så betyder det inte att vi inte kan ha kul?
Sa Jasmine.
Jag ville inte höra vad hon precis hade sagt, jag kunde inte förstå att jag hade gjort allt detta med Jasmine.
Hon är äcklig! Och Zoé har rätt, hon är en slampa....
Jag gick upp och klädde på mig sen gick jag ned till festen igen, denna gången kom Catlin fram till mig.
- Att du ens vågar visa dig är en skam, då sjönk precis till 0 i mina ögon, varfan är den gamla Justin?
Catlin gav mig en hård lavett sedan gick hon ut genom dörren och smällde igen den.
Jag hann inte reagera, jag bara stod där och kollade rakt fram.
Alla hade börjat gå hem nu och jag kollade på klockan, 03:00. Shit snart kommer säkert mamma hem.
Jag stängde av musik och sa till dom sista att dom skulle dra hem. När alla hade gått så städade jag undan alla tumburkar och slängde dom. Nu var det helt tyst i huset, sedan kom jag på, shit var är Zoé?
Jag kollade i alla rum i hela huset, ingen Zoé.
När jag kom in i mitt rum hade Jasmine somnat i sängen. Jag ville inte väcka henne så jag lätt henne ligga där.

Zoés perspektiv:
Jag orkade inte stanna där så jag stack hem till Catlin,
hoppas Jasmine blir gravid eller något så dom får ha sitt liv tillsammans, mitt i allt detta drama började jag tänka på Emilia, jag saknade henne så otroligt mycket, jag hoppas att hon vägleder mig rätt i detta, och framför allt hoppas jag att Justin mår jättedåligt. Jag hade faktiskt tappa mycket känslor för honom, jag är sån som person. Om jag inte får respons så tröttnar jag. Jag skulle sticka hem till Justin om en halvtimme och bara gå och lägga mig, jag och mamma skulle endå åka hem imorgon så det var lugnt.
Jag och Catlin snackade lite sedan sa jag att jag var tvungen att sticka hem till Justin igen så mamma inte blev oroligt, Catlin förstod och följde mig till dörren, hon bodde ganska nära Justin så det var inte så långt att gå.
Jag gick och gick och nu var jag äntligen framme.
Jag öppnade ytterdörren försiktigt och gick upp till gästrummet, mamma hade inte kommit hem än, typiskt!
Jag gick ned i köken för jag var hungrig. Jag öppnade kylskåpen men hann inte så långt förens Justin pep:
- Hej.. ?
Jag svarade inte utan bara kollade på honom som " vem är du ? "
- Zoé, snälla jag kan förklara ?
- Förklara vad? Du och Jasmine var tillsammans, so what?
Jag bölar inte för det, inte någon av er iheller, så ha ett lyckligt liv eller något!
Jag log mot honom sedan gick jag upp på gästrummet igen, tog bort mitt smink och satt på mig min pjamas.

Jag borstade tänderna sedan la jag mig i sängen.
Jag tänkte lite innan jag somnade snabbt och djupt.

Do you remeber me? Kapitel 14

Men jag behärskade mig och kollade på dom och log.
Dom ska inte få trycka ner mig, men en sak va säker. Det fanns inget vi längre. Nu fanns det bara jag eller du.


Justins perspektiv:
Asså är jag helt körd i huvudet?
Varför kysste jag först Sara sen strulade med Jasmine?
Varför bjöd jag ens henne?
Zoé var ju sviiiiiin sexig och hon var ju min, sen kysser jag någon annan som inte är ens inärheten av hur snygg Zoé är. Fan vad jag var arg på mig själv!
Jasmine snurrade flaskan och den stannade på mig.
FUCK!
- Ehmmm.... Konka?
- Du ska kyssa den snyggaste tjejen här.
Jasmine verkade tro att det var hon, men jag gick fram till Zoé och böjde mig fram för att kyssa henne, men Zoé puttade bort mig och jag kollade oförstående på henne, sedan sa hon:
- Tro du på fullt allvar att jag vill ha den lilla slampans saliv i mig? HA, glöm det..
Sedan skrattade hon lite bitchigt.
Jasmine reste sig och gick fram till Zoé, sedan sa hon:
- Vad kallade du mig?
- Slampa.
Svarade Zoé och skrattade.
- Säg det framför mig!
Zoé reste sig och gick fram till Jasmine och ställde sig bara några centrimetrar ifrån hennes ansikte och svarade kallt och lugnt.
- S.L.A.M.P.A
Catlin drog mig i armen och viskade:
- Zoé har gått på boxning i 8 år, Jasmine kommer bli sönderslagen!
Precis när Catlin hade sagt det så sa Jasmine:
- Inte om man gemnför med dig, strular med Justin sen kommer han till mig och vill ha mig.
Han smsa mig efter vi hade träffats på stranden.
Zoé var fortfarande jättelugn och fråga lugnt med ett leénde på läpparna:
- Vad skrev han då?
Jasmine tog upp sin mobil och visade smset.
Det stod:
Jasmine, jag drömmer fortfarande om dig på nätterna, tänker på våra stunder.
Du är och kommer alltid vara den finaste tjejen i mina ögon.
xoxo din justin.
När Zoé fick se det skrattade hon bara, sen gav hon Jasmine en box rakt på näsan så det började blöda.
Man såg att Zoé gick på boxning för hon visste var hon skulle slå samt hon slog VÄÄÄÄÄÄLDIGT hårt.
Jasmine föll ned på golvet och Zoé bara tittade på henne och skrattade, sedan spottade Zoé henne rakt i ansiktet och gick sedan därifrån.
Jag sprang fram till Jasmine och hjälpte henne men näsan.
Catlin gick förbi oss och kollade snett på Jasmine och viskade sedan till oss.
- Told ya ...
Sedan skrattade hon till och gick efter Zoé.
FAAN alltså!
Vad skulle jag göra.

Zoés perspektiv:
Jag gick och satt på musiken och började dansa.
Jag satt på work-ciara
http://www.youtube.com/watch?v=vD6qaYFVUng
Catlin och jag stod och gjorde vår dans till denna, så som dom gör i videon.
Alla kollade på oss och några killar började dansa med oss, vi skrattade och för ett tag glömde jag bort Justin.
Jag skulle aldrig åkt hit det skapade bara problem.
En av killarna började nu dansa med mig ensam och han var snygg.

Jag flörtade lite sedan .....


Do you remeber me? Kapitel 13

Men isåfall skulle jag också kyssa andra, framför honom.
Jag kollade inte mera åt hans håll, nu var det krig



Zoés perspektiv:
När dom äntligen hade kyssts klart så kollade Justin på mig med en orolig blick, jag kollade bara bort.
Sara tog flaskan och den kom på en kille som jag inte iheller kände, han var riktigt snygg när jag tänkte efter.

- Konka..
Sa han. Sara tänkte ett tag sedan sa hon:
- Den som du tycker är snyggast här ska få dricka "bodyshot" från din mage.
Han pekade på mig och drog av sin tröja.
OUFF! den magen var inte att leka med, snyggare än Justins faktiskt.
Jag gick fram till honom och Sara hällde "absolut vodka" på hans mage, jag började slicka och kyssa hans sexiga magmuskler och han gillade det, det märkte man...
Jag kollade snabbt back och min blick fastnade på Justin, han såg jättearg ut.
- Rätt åt honom.
Viskade jag tyst för mig själv. Jag märkte att han kollade på mig och jag bara skrattade på ett retsamt sätt.
Man såg hur det kokade inom honom nu, jag gick och satt mig på min plats och Chad som han hette snurrade flaskan. Den stannade på Catlin. Jag och Catlin är bästavänner, vi har kännt varandra sedan tidig ålder och hon var verkligen mitt allt.

- Konka..
Svarade Catlin nevöst.
- Ehm du ska kyssa den du tycker är snyggast här.
Catlin kollade nervöst på mig och jag nickade som svar, hon reste sig sakta och gick fram till vår killkompis som Catlin hade gillat under ett längre tag men inte vågat säga till honom..
Hon böjde sig sakta ned och kysste honom, Michael som vår kompis hette tog tag om Catlins nacke och kysste henne tillbaka, lääääänge.
När dom äntligen hade avslutat kyssen hade både Catlin och Michael ett leénde på läpparna och Catlin gav mig en "givemefive" på vägen tillbaka till sin plats, jag skrattade för mig själv.
Men det gjorde fortfarande ont för det med Justin.. Hur kunde han ?
Catlin snurrade flaskan och den stannade på ?
JASMINE?
Jag hade inte ens märkt att hon va här, vad gjorde hon här ?
Hade Justin bjudit henne ?
Jag tog en klunk av min cider för att jag skulle lugna mig.
Jag hade redan varit med i föööööör mycket slagsmål så det va inte ens lönt att försöka.
- Konka!
Svarade hon glatt och log mot Justin.
Justin log oroligt tillbaka, sedan kollade han på mig. Jag kollade inte på honom men jag kände att han gjorde det för det brändes med hans blickar i ögonvrån.
- Du ska strula med den du tycker är snyggast här.
Jasmine reste sig och gick fram till Justin och nu var deras läppar bara några centimetrar ifrån varandra, jag fick hopp i mig att Justin skulle avvika, men det gjorde han såklart inte.
Dom strulade lääääääänge, för länge och det blev mer intensivt, Jag kunde inte fatta det.

Var han helt jävla dum i huvudet eller?
Jag hade lust att bara ställa mig upp, ge Justin en box i ansiktet och sedan spotta på han och sedan knäa Jasmine så hennes fula äckliga näsa skulle spräckas!
Men jag behärskade mig och kollade på dom och log.
Dom ska inte få trycka ner mig, men en sak va säker. Det fanns inget vi längre. Nu fanns det bara jag eller du.

 


Do you remeber me? Kapitel 12

- Vad är det?
Frågade Justin och kollade undrande på mig.
-Jag har fått världens bästa ideé!


- Vad?
Frågade Justin uppspelt.
- Vi kan ha fest!
- JAAAAA!
Nästan skrek Justin till svar.
Han ringde några samtal och sedan sa han:
- Dom kommer om en halvtimme.
Jag sprang upp på rummet och fixade mig.
Jag la på lite extra smink och fixade mitt hår och bytte som till kvälls outfiten.
- PERFEKT!
Skrek jag.

Jag gick ner där Justin stod färdig fixad.
Han hade jerkglasögon och en cool tjocktröja,svara jeans och ett halsband.
en riktig sexbomb helt enkelt!
Tänkte jag för mig själv.

Folk hade redan börjat komma. När Justin fick syn på mig så tappade han bokstavligen hakan.
Han bara stod och gapade sedan bet han sig i läppen, jag skrattade till och sedan sa Justin:
- WOW! Du är ju inte lite sexig om man säger så!
Han blev lite röd om kinderna och sedan skrattade han till nervöst.
Jag gav honom en snabb puss på munnen sen gick jag och hämtade en cider.
Det va riktigt bra musik och just nu spelades hold me-movado.
http://www.youtube.com/watch?v=mGDammP9PkM
Jag som älskade att dansa gick ut på dansgolvet och gjorde en dans som jag hade lärt mig.
Alla skingrade sig och kollade på mig med stora ögon.
http://www.youtube.com/watch?v=dTTHnZ7IXwQ
Denna dansen, kolla på 4,30.
Efter dansen spelades.
http://www.youtube.com/watch?v=VxD_7S7bl8k
Jag fortsatte dansa som jag kunde och alla stod fortfarande och gapade.
Efter den låten så gick jag och satte mig.
Justin kom fram till mig, sen sa han.
- Zoé ? Vet du hur sexig du är när du dansar och när lärde du dig dansa så?
Jag bara skrattade, sedan svarade jag:
- Talang..
Jag log lite flörtigt, nu spelades en låt jag också gillade.
gimme gimme- beeinman & Mother earth- culcha candela.
Jag gick ut på dansgolvet och började dansa.
http://www.youtube.com/watch?v=dndOeqlIpXk&feature=related
Ännu en gång kollade alla på mig och jag började skratta för mig själv.
Jag fortsatte att dansa och denna gången kom Justin till mig och vi dansade tillsammans,
våra kroppar var nära varandra och båda blev väldigt svettiga, Justin dansade faktiskt jättebra.
Jag började shakea mot Justin och han blev upphetsad.
Det såg man...
Jag drog bort honom ifrån dansgolvet och vi tog varsin shot.
Sedan bestämde vi oss för att stänga av musiken och köra sanning eller konsikvens.
Justin gick iväg och hämtade en flaska och kom strax efter tillbaka med en tumm cola flaska.
Alla satt i en ring och jag kände blickarna på mig.
Justin snurrade flaskan och den pekade på en kille som såg helt okej ut.
Han hette tydligen Yousef.
Han sa sanning och Justin tänkte efter lite sedan sa han:
- Vem i detta rummet är snyggast?
Han svarade utan att tveka en sekund.
- Zoé lätt, hon är sexig på hög nivå.
Jag blev väldigt förvånad och jag såg att Justin blev avensjuk.
Sedan tog Yousef flaskan och snurrade den.
Den kom på en tjej som jag inte kände.
Hon hette Sara. Hon svarade konka.
Yousef tänkte sedan sa han:
- Du ska kyssa den killen du tycker är snyggast i detta rummet.
Hon gick raka vägen fram till Justin och böjde sig ned och kysste honom, jag bara satt och gapade.
Justin kysste tillbaka.

Jag visste inte hur jag skulle reagera, det va ju en lek men endå hur lågt kan man sjunka.
Men isåfall skulle jag också kyssa andra, framför honom.
Jag kollade inte mera åt hans håll, nu var det krig!

Do you remeber me ? kapitel 11

jag kunde bara inte motstå hennes skönhet, så jag tryckte henne upp mot mitt bröst och börja kyssa henne, våra tunger möte varandra som två ormar i öknen


Justins perspektiv:
Zoé besvarade kyssen och la sina händer på min nacke. Hela kvällen var underbar, vi grillade marshmallows och hade det jättemysigt, det sista vi gjorde innan vi gick var att säga hejdå till Emilia.
http://www.youtube.com/watch?v=G7SG3_u2K8M&feature=related
lyssna samtidigt. Vi satte på denna låten, det var Emilias favorit låt.
Zoé hade tagit med ljus som hon la ut i sanden med stenar som hon formade som ett hjärta.

såhära!
Sedan började Zoé med en darrig röst:
- Emilia, jag saknar dig otroligt mycket, det är så mycket jag skulle vilja dela med dig nu, jag kommer alltid att ha våra minnen tryggt vilandes i mitt hjärta.
Hon föll sedan ihop på marken och det gjorde ont att se henne så...
Jag sprang fram till henne och kramde henne hårt, hon var helt förstörd.
" Varför gud? "
" Vad gjorde hon för att förtjäna detta?"

Zoés perspektiv:
Jag kunde inte se någonting för mina ögon var fyllda med tårar, det gjorde så ont, det kändes som jag hade ett stort hål rakt i hjärtat.
Efter ungefär en kvart gick vi tillbaka till mopederna och åkte hem, jag fick sitta bakom Justin som innan, när vi åkte så kramade jag honom bakifrån och drog in hans doft. Justin märkte det och log lite för sig själv. Jag hade kroatiskt påbrå så jag viskade tyst:
- Sam propustila svoj miris ( Jag har saknat dig doft )
Justin kunde bara lite kroatiskt eftersom jag hade lärt honom när vi var yngre, jag vaknade ur mitt drömmande och vi var hemma. Chaz och Ryan hade åkt hem till sig så nu var det bara jag och Justin. Vi gick in genom dörren och skrek att vi var hemma, men vi fick inget svar, konstigt.
Vi kollade runt lite sen såg vi att det låg en lapp på köksbordet. Det stod:
Justin och Zoé!
Vi är ute och festar, men vi kommer hem ikväll, ha det så kul!
puss/ era mammor.
Jag skrattade till lite när jag såg lappen och tänkte tyst,
hon är knäpp.
Jag gick och satt mig på soffan sedan lös jag upp.
- Vad är det?
Frågade Justin och kollade undrande på mig.
-Jag har fått världens bästa ideé!

Do you remember me ? Kapitel 10

Justin kom fram till mig och kramade mig, Vi stod ett bra tag och bara kramades. Det va så skönt, hans mjuka armar runt mig, hans värme som leds in i min kropp, hans hjärtslag som dunkade mot mitt hjärtat.
Hon släppte mig och kollade djupt in i mina ögon, jag mötte hans blick och smälte.
Min puls gick snabbare och jag kände hur han blev nervös. Sedan hände det...



Justin & Zoé på stranden.
Justins perspektiv:
Jag böjde mig fram och kysste henne. Hennes läppar var gudumliga. Så mjuka, Så fylliga, så perfekta. Dom va verkligen som en dröm. När vi hade stått där framför solnergången en stund så kom Zoés kompisar, Ryan och Chaz bort till oss
- Skaffa ett rum va ? sa Ryan på ett skämtigt sätt.
Alla började skratta. Vi slutade att kyssas och satte oss ner framför elden. Jag hade hämtat en filt som jag drog över mig och bjöd in Zoé , hon hoppade närmre mig så filten räkte precis om oss båda. När vi hade suttit och snackat lite med varandra så blev det lite tyst en stund. Men Chaz avröt den tystnaden med hans fråga .
- Varför har ni detta som tradition att åka hit till standen och vara här på kvällen/natten ?
Jag hade också undrat det. Jag kollade runt och väntade på ett svar, det blev lite stelt i gruppen, men till slut så tog Zoé ett djupt andetag och började.
- Jag vet inte om ni vet något, men vår bästis Emilia dog exakt idag för 2 år sedan. Den sista skolavslutningen hon var med på så var vi här på standen och satt så här vid elden, så när vi fick veta att hon hade dött bestämde vi att vi skulle göra detta varjeskolavslutning som ett minne till Emelie. sa Zoé och jag höll om henne hårdare som ett tecken att det var modigt/starkt gjort av henne att berätta vad som hade hänt.
Så kom den där tystnaden igen, men det var lixom igen pinsam tystnad utan en avslapnande, skön, harmonisk tystnad. Sen så kom någon på något och började snacka med gruppen, man kunde vara sig själv, vara öppen om allt utan att bli dömd. Det kändes inte som om någon brydde sig om att jag var kändis, utan dom såg mig som en vanlig tonåring, och det gillade jag för något sånthära har jag aldrig gjort tidigare. så jag var jätte glad över att få tillbringa denna dagen med Zoé,Ryan,Chaz och dom andra. Då när vi hade suttit framför elden kom vi fram till att vi skulle ta ett natt bad. Så tjejerna gick en bit bort på ena hållet och killarna en bit bort fast på andra hållet för att byta om. När vi killar var klara, det tar lixom inte åratal att sätta på sig ett par byxor, så gick vi tillbaka. Men Ryan och Chaz tog tag i min arm och stannade mig, och sa till dom andra killarna att dom kunde fortsätt att gå.
- Så.. ? hur går det mellan dig och Zoé ? Sa Ryan väldigt nyfket
- Ja , ni pussades och satt och höll om varandra. fortsatte Chaz
- Shhhhyyyy.... sa Ryan och slog till Chaz nätt på bröstet.
- haha, det är bra , jag tor hon har förlåtit mig för det att jag lämmnade henne när vi var små. sa jag med ett leende på läpprna
-  Det är ju jätte bra, satsa på henne hon är en jätte bra tjej. instämde Ryan och Chaz
- JUSTIN !! kommer ni eller tänker ni stå där hela kvällen, hörde jag Zoé en bitt bort skrikandes och vinkade till oss att vi skulle komma.
- Killar vi får snacka mer sen , okej ? sa jag och så sprang vi bort till dom andra.
-Sist den i är en rutten fiss, sa Chaz och kutade
Jag och Zoé gick lungt ner till vattnet hand i hand, men solnedgången på väg att gå bort framför oss.
- Zoé , jag hoppas verkligen att allt är OK mellan oss . sa jag medans jag kände det jummiga vattnet ovanför knäna.
- Klart, nu när jag ahr tänkt på saken så har jag förlåtit dig, och vi börjar om. sa hon och pussade mig på kinden.
jag kunde bara inte motstå hennes skönhet, så jag tryckte henne upp mot mitt bröst och börja kyssa henne, våra tunger möte varandra som två ormar i öknen.


Do you remember me ? Kapitel 9

jag kramade om Ryan och Chanz och sen så efter en stund när vi hade snackat, så skrek nästan Zoé på oss, att vi var tvugna att skynda oss , jag tog min moped som jag hade köpt ( den var lila ) och Zoé fick sitta bakom mig, medans Ryan och Chaz tog sina mopeder. Vi satte gasen i botten och kom fram till stranden där....


Jasmine.

Justin & Zoé

Justins perspektiv:
Var Jasmine...
Vad skulle jag nu göra, vi hade varit tillsammans i nästan ett halv år, och nu var hon här, och jag va här med Zoé.
Jag var tvungen att berätta för henne, jag drog Zoé åt sidan.
- Zoé, du vad Jasmine?
Började jag. Hon nickade på huvudet som svar.
-Hon och jag har varit tillsammans, det var för ungefär en och en halv månad sedan..
Fortsatte jag.
- Justin, jag bryr mig inte om vem du har varit tillsammans med, du har väl inga känslor kvar för henne eller?
Sa hon tveksamt.
- Nej, verkligen inte, jag gjorde slut för att hon ville att vi skulle göra ALLT tillsammans, jag fick inte ens snacka med andra tjejer, och hallo jag har ju fans ?
När jag sa det fick Zoé ett oroligt smile på munnen.
- Bra Justin!
sa hon och gick och hälsade på hennes vänner.
När jag såg Zoé lite längre bort vid vattnet med henne vänner så tänkte jag
" Dig vill jag ha, dig ska jag ha. Det är dig jag känner något för "
- JUSTIN!!!!!
Hörde jag en pipig och nätt röst säga.
Det va Jasmine som hoppade upp i mina famn och började pussa mig på kinden.
- Jasmine, det räcker!
Sa jag med bestämd ton.
- Justin vad gör du här?
Sa hon med ett leénde på läppan.
- Jag är här med Zoé, vi är vänner igen, så sluta hänga på mig som om vi fortfarande va tillsammans.
Sa jag och vände på klacken och gick bort till Zoé och resten.

Zoés perspektiv:
Jag visste att Justin och Jasmine hade varit tillsammans, så jag tyckte det va bra av honom att kunna vara ärlig mot mig. Det är jobbigt att se killen man börjar falla för stå en bit bort och snacka med sitt ex.
Jag vill inte låta som den avensjuka men jag vet inte hur jag ska dölja det...
Jag har saknat Justin och har alltid haft känslorna för honom hur mycket han än sårade mig, men när jag tänker efter och sätter mig i hans situation så förstår jag honom.
Justin kom fram till mig och kramade mig, Vi stod ett bra tag och bara kramades. Det va så skönt, hans mjuka armar runt mig, hans värme som leds in i min kropp, hans hjärtslag som dunkade mot mitt hjärtat.
Hon släppte mig och kollade djupt in i mina ögon, jag mötte hans blick och smälte.
Min puls gick snabbare och jag kände hur han blev nervös. Sedan hände det...



Do you remember me ? Kapitel 8

Vi visste inte vad vi skulle svara så vi bara fortsatte skratta. Medans allt detta höll på kunde jag inte sluta undra om allt var okej mellan mig och Zoé eller om hon fortfarande var sur.

http://www.youtube.com/watch?v=OnPJmDc0b_M
Zoé ringsignal.

Justin&Zoé på den ena och chaz på den andra, ryan är längre fram

Zoés perspektiv:
Justin hade så fint smile, jag kunde inte motstå det. Efter allt skrattandet hade dämpats ringde min mobil. Jag hoppade till när jag hörde min ringsignal "teach me how to dougie". Justin smålog mot mig när han hörde den. Jag sprang upp mot skrivbordet där den låg och jag svarade:
- Heeeeej älskling ! skrek sodie , min bästavän
- tjena sötnos! fortsatte jag.
- Kommer du snart eller ?
- ja, jag ska bara packa sen kommer jag, okej? sa jag
- bra då hörs vi senare, puss? vad det sista jag hörde av sofie inna hon hade lagt på.
Jag log för mig själv och la ner mobilen. Justin kollade oförstående på mig.
- Vart ska vi ? frågade han medans hans blick följde mig.
- ehmm, vi ska till stranden. svarade jag glatt :)
- Vi ? frågade han och kollade konstigt på mig
- Jaa, vi . sa jag och log
Han han inte reagera eller svara fören jag tog tag i hans hand och sprang upp för att packa våra saker.
Justins perspektiv:
YES, hon sa "vi" , när hon sa det så lös hela jag upp , för den sekunden så kändes det som om inget kunde gå snett. jag var så glad att hon var här med mig. Jag tänkte efter för mig själv sen, det hade kanske varit kul för Ryan och Chaz att få träffa henne.
- Du Zoé är det okej om jag ringer Ryan och Chaz och frågar om dom vill med ? sa jag lite tveksamt, men jag kunde nästan räkna ut svaret själv.
- KLART !! du behöver itne ens fråga något sånt, desto fler vi är ,desto roligare blir det
 svarade hon, jag visste att hon skulle säga så , Zoé va sån när vi var små också, hon tyckte alltid om att vara många.
När jag hade skrivit smset och fått svaret att dom var här om 5 min, så kände jag lite press på att packa, jag visste var mina saker var någonstans , men jag visste inte hur jag skulle packa(min mamma gör alltid det)
- Zoé.. ?? sa jag lite tveksamt
- ja, vad är det, frågade Zoé medans hon kollade in på rummet.
- kan du hjälpa mig att packa mina saker , jag kan inte det själv. sa jag och jag kände hur rödheten kom upp i mitt ansikte.
Hon kom in i rummet och började skratta medans hon började ta upp sakerna och började vika dom ner i min bäg jag skulle ha med mig. jag började också skratta för hon är så himla söt när hon ler :)
Efter en stund så hoppade vi till igen , men då va det för att vi hörde ringklockan ringa nere på dörren, det var Ryan och Chaz. Vi tog våra saker och sprang ner och öppnade dörren för dom, dom hoppade upp i Zoés fam och kramade om henne , jag visste hur mycket dom hade saknat henne.
- HAHAHAH killar ta det lungt, sa jag medans jag skrattade
jag kramade om Ryan och Chanz och sen så efter en stund när vi hade snackat, så skrek nästan Zoé på oss, att vi var tvugna att skynda oss , jag tog min moped som jag hade köpt ( den var lila ) och Zoé fick sitta bakom mig, medans Ryan och Chaz tog sina mopeder. Vi satte gasen i botten och kom fram till stranden där....
Så vad tycker ni så här långt då ? kommentera för annars blir kanske detta det sista avsnittet ;) ;)

RSS 2.0