do you remeber me ? kapitel 89

Sedan puttade hon ut mig ur rummet och stängde sedan dörren i ansiktet på mig..
Jag suckade och satte örat mot dörren och lyssnade.
Efter ett tag började hon spela en annan låt, Jag satt mig ned mot dörren, jag fick tårar i ögonen, hon sjunger verkligen som en gud.
Jag lutade huvudet bak och lyssnade på henne underbara röst.


Zoés perspektiv:

Jag fortsatte spela en stund men slutade när fick något blött på min hand, jag grät. Varför blev allt såhär? Jag älskar Justin med hela mitt hjärta, det kan jag inte förneka, men skulle jag verkligen kunna förlåta honom en gång till efter allt det här? Först det med Selena och nu detta. Jag satt kvar en stund och bara tänkte men hörde plötsligt hur magen kurrade så jag reste mig och gick bort till dörren. När jag öppnade dörren och skulle gå ut så hörde jag en röst. Det va Justin...
- Zoé!
Jag fortsatte gå och låtsades som att jag inte hörde något fast jag hörde att han ropade på mig. Hade han verkligen suttit där i 2 timmar för att vänta på mig? Jag sprang ner för trapporna och hörde att Justin sprang efter mig.
- Zoé snälla stanna!, sa han och tog tag i min arm.
Jag vände mig motvilligt om och möttes av hans underbara ögon, ah allt jag ville var egentligen att bara hoppa på honom och krama och kyssa honom. Man såg att han hade gråtit.
- Snälla möt mig ikväll uppe på takterassen ikväll kl. 18 så vi kan prata Zoé?, sa han och kollade på mig med en ledsen blick. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, jag ville gå dit så vi kunde lösa allt och så han kunde förklara sig och allt skulle bli bra igen men jag visste inte om jag vågade riskera att få mitt hjärta krossat ännu en gång till.
- Justin jag vet inte, hur ska jag kunna lita på att du inte lämnar mig för någon annan igen?, sa jag och kollade bort.
- För att jag älskar dig mer än något annat och jag ska aldrig såra dig igen.
- Och det har du ju aldrig sagt innan...mumlade jag för mig själv.
- Jag vet inte än, jag får se om jag kommer, sa jag sen.

Justins perspektiv:

När jag hade suttit utanför rummet i ca 2 timmar hörde jag att Zoé slutade spela och började gå mot dörren. Jag reste mig upp och när hon öppnade dörren försökte jag få henne att stanna.
- Zoé!, sa jag. Men hon bara fortsatte gå. Hon började springa ner för trappan men jag sprang efter henne.
- Zoé snälla stanna!, sa jag och tog tag i hennes arm.  Hon vände sig motvilligt om och kollade mig i ögonen. Gud va vacker hon var.
- Snälla möt mig ikväll uppe på takterassen ikväll kl. 18 så vi kan prata Zoé?, sa jag och kollade på henne. Hon stod och tänkte en stund.
- Justin jag vet inte, hur ska jag kunna lita på att du inte lämnar mig för nån annan igen?, sa hon samtidigt som hon kollade bort. Jag älskar henne över allt annat och vill inte såra henne. Jag vill bara att hon ska vara lycklig och det vet jag att hon kommer bli med mig.
- För jag älskar dig mer än något annat och ska aldrig såra dig igen, sa jag. Hon mumlade något jag inte kunde uppfatta.
- Jag vet inte än, jag får se , sa hon och gick ut i köket.
Jag gick upp på mitt rum och satte mig i sängen med laptopen i knäet. Jag loggade in på twitter och följde lite folk sen la jag ifrån mig datorn och slog på tv:n. Det var smallville, jag satt kvar och kollade fast var inte så koncentrerad. Det enda jag tänkte på var Zoé, hoppas hon kommer ikväll.
Zoés perspektiv:

När jag hade ätit lite gick jag upp på mitt rum igen. Påvägen gick jag förbi Justins rum, han satt på sängen och kollade på tv. Jag fortsatte gå bort till mitt rum så tyst som möjligt för jag ville inte att han skulle höra mig. Väl inne på mitt rum gick jag in i min garderob ( jag har walk- in closet) och kollade på mina kläder. Jag hade bestämt mig för att träffa Justin så jag behövde bara hitta några kläder. Det var bara 2 timmar kvar tills klockan var sex så jag fortsatte att kolla bland kläderna och hittade sedan vad jag skulle ha. Efter det gick jag in i duschen och duschade i ca en halvtimme. Jag rakade mig där det behövdes sen hoppade jag ur duschen och torkade mig och smörjde in mig i bodyoil. Sen tog jag på mig underkläder och gick ut i rummet och tog på mig det jag skulle ha på mig. Det fick bli:
Jag ville inte klä upp mig alldeles för mycket men ville ändå se ganska snygg ut haha. Sen sminkade jag mig lite lätt:
Tänk er med dom kläderna

Nu va klockan 17.40 så jag hade inte så mycket mer att göra. Jag gick in på datan och loggade in på twitter, nu hade jag väldigt många som följde mig så jag följde några stycken sen loggade jag ut och loggade sen in på facebook. Caitlin va inne så vi snackade om allt möjligt och tiden bara flög fram för helt plötsligt var klockan 17.59. Jag sa hejdå till Cailtlin och stängde sedan ner datorn och tog snabbt på mig min klackskor innan jag sprang upp på taket och där stod Justin...

Tråkigt kapitel men så får det ju bli ibland, Hoppas ni gillar det iallafall. Detta kapitlet är skrivet av mig, Josefin.
Kram


Kommentarer
Postat av: Ivermolly

Excellent site, added to favorites!! Wonderful and informative web site. I have found much useful information.

2011-11-10 @ 11:29:01
URL: http://ivermolly.blognext.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0